Forte Partners caută un antreprenor general pentru clădirea de birouri The Bridge din zona Orhideea

Forte Partners caută un antreprenor general pentru clădirea de birouri The Bridge din zona Orhideea
scris 3 dec 2015

Investitorul imobiliar Forte Partners a început licitația pentru selectarea antreprenorului general al primei faze a proiectului de birouri The Bridge, situat în zona Orhideea din București, lucrările de construcție urmând să înceapă în primul trimestru al anului viitor.

"Compania care va câștiga procedura va fi responsabilă atât pentru lucrările de infrastructură ale întregului proiect, precum si de ridicarea primei clădiri din ansamblu, o construcție cu două subsoluri, parter și 10 etaje, cu suprafață brută închiriabilă de 36.189 mp. Căutăm companii cu expertiză în proiecte de amploare, care pot face oferte competitive pentru proiectul nostru”, a declarat Geo Mărgescu, CEO & fondator Forte Partners.

Lucrările de construcție vor fi începute în primul trimestru al anului următor, astfel încât prima fază să fie livrată în a doua parte a anului 2017. Întreg proiectul va avea 56.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă.

The Bridge, o investiție de 85 milioane de euro, este situat în imediata vecinătate a pasajului Basarab, zonă care se prefigurează drept noul pol de dezvoltare imobiliară a Bucureștiului, aici urmând să fie absorbită cererea în creștere venită din partea companiilor de tip BPO (business process outsourcing), SSC (shared service center)  sau IT. Pe lângă infrastructura bine pusă la punct, zona de bucură de proximitatea față de Universitatea Politehnică, prinicipalul generator de forță de muncă pentru sectorul IT. 

Forte Partners este un grup de investitori cu experiență în mediul de afaceri local. Printre acționari se numără Ionuț Dumitrescu (fondatorul agenției imobiliare Eurisko, vândută către CBRE), Geo Mărgescu (manager de numele căruia se leagă proiecte precum Europolis Logistic Park, sediul central al Millennium Bank sau clădirea de birouri Louis Blanc) și familia Jabra (fondatorii business-ului Nova Brasilia, vândut către Kraft Foods).

În portofoliul Forte Partners se regăsesc terenuri pentru proiecte viitoare în zone ca Ștefan cel Mare, Barbu Văcărescu și pasajul Basarab. Modelul de afaceri vizat de Forte Partners este achiziționarea unor terenuri strategic poziționate, dezvoltarea de proiecte și vânzarea lor și reinvestirea profitului în noi proiecte. Segmentele vizate sunt office, retail și rezidențial premium.

viewscnt
Afla mai multe despre
forte partners
the bridge