Crosspoint Real Estate își întărește echipa managerială

Crosspoint Real Estate își întărește echipa managerială

Bogdan Gubandru

scris 15 sep 2021

Compania Crosspoint Real Estate își întărește echipa prin cooptarea lui Bogdan Gubandru în funcția de Head of Investment.

îBogdan Gubandru a mai acoperit joburi de referință în companii internaționale de telecomunicații și tehnologie, precum Cushman & Wakefield Echinox, DTZ Echinox sau Orange.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

De-a lungul carierei sale, Bogdan Gubandru a asista atât tranzacții imobiliare de mari dimensiuni precum: vânzarea America House de la AEW Europe către Morgan Stanley, vânzarea Floreasca Park de la GLL Europe către parteneriatul format din fondurile de investiții Zeus și Resolution (Fosun), vânzarea The Light One de la River Development către Uniqa REM), cât și tranzacții de proprietăți comerciale vândute către investitori locali.

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 1,74 mld GBP generate în 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
crosspoint real estate
bogdan gubandru