Directorul general al companiei municipale ce va administra fondul imobiliar al Capitalei este soția unui fost șef pe interceptări la "Doi și-un sfert", care a condus firma de pază a primăriei Voluntari

Directorul general al companiei municipale ce va administra fondul imobiliar al Capitalei este soția unui fost șef pe interceptări la "Doi și-un sfert", care a condus firma de pază a primăriei Voluntari
scris 2 oct 2017

Directorul general al Companiei Municipale Imobiliara București SA, înființată anul acesta la inițiativa primarului general Gabriela Firea prin votul Consiliului General al Municipiului București (CGMB), este Laura Diana Șpan, fost ofițer specialist MAI la Serviciul Logistică al Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov și soția lui Remus Șpan, care a condus serviciul de interceptări al Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI) a Ministerului Afacerilor Interne, dar și mai multe companii locale ale Primăriei orașului Voluntari, unde edil este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Laura Diana Șpan este și membru al Consiliului de Administrație al Companiei Municipale Imobiliara București SA. Din decembrie anul trecut și până în iulie 2017 a ocupat funcția de director al Centrului de Cultură “Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” din subordinea Primăriei Capitalei.

Compania Municipală Imobiliara, controlată în proporție de 99,99% de Municipiul București prin CGMB, a fost înființată de Primăria Capitalei pentru a administra fondul imobiliar și locativ aflat în proprietatea municipalității.

Dedeman operează pe bursă: a cumpărat noi acțiuni la Translectrica, ajungând să dețină 5,56% din capital CITEȘTE ȘI Dedeman operează pe bursă: a cumpărat noi acțiuni la Translectrica, ajungând să dețină 5,56% din capital

Laura Diana Șpan (39 de ani) a fost ofițer specialist MAI la Serviciul Logistică al Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov. Ea a mai lucrat ca director de marketing la două companii, respectiv firma de construcții Straco Grup a fraților Horpoș, intrată în insolvență în 2015 și care are la activ contracte importante semnate cu instituții și companii de stat, și Euro Compact Art, care are ca obiect de activitate "baruri și alte activități de servire a băuturilor".

Șefa Companiei Municipale Imobiliara deține și 50% din părțile sociale ale unei firme de investigații, VQP Strategy Solutions & Consulting.

Soțul Laurei Diana Șpan, Remus Șpan, a fost șef al Poliției Judiciare din Parchetul Național Anticorupție, actualul DNA, adjunct al Poliției de Frontieră, adjunct al Direcției Generale Anticorupție din Ministerul de Interne și șef al Diviziunii Tehnice a Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI) din MAI.

Scumpiri timide, de 5 bani, în noaptea majorării de accize. Prețul motorinei a sărit de 5 lei/l CITEȘTE ȘI Scumpiri timide, de 5 bani, în noaptea majorării de accize. Prețul motorinei a sărit de 5 lei/l

Remus Șpan s-a pensionat în 2010 din MAI și a devenit șef al compartimentului de securitate al companiei aeriene Blue Air a omului de afaceri Nelu Iordache, poziție în care a avut calitatea de învinuit într-un dosar penal al acestuia, fiind acuzat că ar fi intermediat mita care i-ar fi fost dată de Iordache fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, legată de contracte între firma Romstrade și CNADNR. Potrivit propriei sale declarații pentru România Liberă, Șpan este finul lui Nelu Iordache.

Remus Șpan a deținut funcțiile de director general și președinte al Consiliului de Administrație al companiei de pază și securitate Security Vol SA, deținută de primăria orașului Voluntari. El a mai fost membru în CA și la alte companii ale autorității locale din Voluntari. Anul acesta, timp de câteva luni, Șpan a lucrat la Direcția Corp Control a Primăriei Capitalei. 

Compania Municipală Imobiliara București SA are prevăzut pentru ultimele luni din acest an un buget cu venituri de 8,12 milioane lei și cheltuieli de 8,01 milioane lei, cu 182 de angajați. Pentru 2018, bugetul companiei prevede venituri de 32,5 milioane lei, cheltuieli de 31,6 milioane lei și același număr de angajați, cu salariu mediu net de circa 3.300 lei. CGMB a votat recent majorarea capitalului companiei cu 238.000 lei și acordarea unui împrumut fără dobândă pe un an către aceasta de aproape 4 milioane lei, de la bugetul local.

Directorul general al companiei municipale ce va administra fondul imobiliar al Capitalei este soția unui fost șef pe interceptări la
Directorul general al companiei municipale ce va administra fondul imobiliar al Capitalei este soția unui fost șef pe interceptări la

viewscnt
Afla mai multe despre
compania municipala imobiliara bucuresti sa
pmb
cgmb
primaria capitalei
primaria voluntari
gabriela firea
florentin pandele
administratia fondului imobiliar
fondul imobiliar al capitalei
laura diana span
remus span
dgipi
interceptari
doi si-un sfert