Divertiland Water Park are o nouă zonă de distracții, în urma unei investiții de trei milioane de euro

Divertiland Water Park are o nouă zonă de distracții, în urma unei investiții de trei milioane de euro
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 9 iun 2016

Parcul acvatic Divertiland, situat în zona Militari, va avea, începând cu acest sezon, o nouă zonă de distracții care se întinde pe 35.000 de metri pătrați și în care au fost investite trei milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua zonă de servicii, Super Paradise, include, printre altele: două piscine cu apă încălzită, o piscină olimpică pentru adulți și o piscină pentru copii cu bandă antiderapantă.

Divertiland își va redeschide porțile pe 10 iunie, iar noua zonă va fi inaugurată pe data de 17 iunie.

Gloria Jean’s Coffees a relocat cafeneaua de pe Strada Traian după o investiție de 140.000 euro CITEȘTE ȘI Gloria Jean’s Coffees a relocat cafeneaua de pe Strada Traian după o investiție de 140.000 euro

“Anul acesta continuăm seria de investiții care face parte din strategia noastră de consolidare a celui mai mare parc acvatic de distracții din România, cu peste 40 hectare cu piscine, zone cu nisip, tobogane, zone de cursuri și restaurante. Acordăm în permanență o deosebită atenție în ceea ce privește siguranța și calitatea serviciilor furnizate și suntem pregătiți să întâmpinăm peste 180.000 de vizitatori pe durata întregului sezon, capacitatea parcului fiind de peste 7.000 vizitatori pe zi”, a declarat Alexandros Poulakis, CEO Divertiland și unul dintre investitori.

Prețul biletelor de acces la Divertiland pentru sezonul 2016 încep de la 40 de lei pentru adulți.

Transportul public spre Divertiland este asigurat prin intermediul trenurilor CFR și prin microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur.

viewscnt
Afla mai multe despre
diverrtiland
program
bilete
zona de distractie
investitii