Avocatul care a adus accesoriile Cerruti 1881 la București: Vrem să deschidem cel puțin încă trei magazine

Avocatul care a adus accesoriile Cerruti 1881 la București: Vrem să deschidem cel puțin încă trei magazine
scris 7 iun 2016

Magazinul de accesorii de lux Cerruti 1881 a fost inaugurat oficial marți, la Băneasa Shopping City, iar avocatul Cosmin Savu-Cristescu, cel care a adus marca italiană la București, a spus, pentru Profit.ro, că are în plan să mai deschidă între trei și cinci magazine, situate atât în Capitală, cât și în marile orașe din țară.

Magazinul din Băneasa Shopping City are 50 de metri pătrați și are mai puțin de 10 angajați, iar investiția finală ar putea ajunge în jurul sumei de 100.000 de euro, a explicat avocatul.

În magazinul Cerruti 1881 se vând produse din piele,ceasuri, bijuterii, ochelari de soare, cravate și instrumente de scris. Avocatul estimează că până la jumătatea anului viitor va obține profit.

Cosmin Savu-Cristescu are planuri și pentru deschiderea de noi magazine Cerruti 1881 nu doar în București, ci și în țară, însă axate tot pe accesorii și nu și pe îmbrăcăminte.

”Problema nu este dacă, ci când. Noi avem un plan de dezvoltare pe cinci ani care prevede deschiderea a cel puțin trei unități, posibil până la cinci, momentul deschiderilor urmând să îl discutăm cu partenerul nostru în funcție de performanțele primului magazin. Întrebarea se pune dacă din toamnă îl deschidem pe al doilea sau așteptăm să treacă cel puțin un an de zile de la deschiderea primului. În principal, Bucureștiul ne interesează, dar și celelalte mari orașe din România - Cluj, Timișoara, Constanța. Iași, Brașov”, a precizat el.

Alessandro Maroni, brand manager pentru divizia de accesorii a Cerruti 1881, a explicat că, planurile de dezvoltare ale companiei pe care o reprezintă includ o extindere a prezenței în Europa de Est și, mai departe, în Asia Centrală și Caucaz.

H&M deschide un nou magazin la Craiova, rețeaua ajunge la 46 de unități CITEȘTE ȘI H&M deschide un nou magazin la Craiova, rețeaua ajunge la 46 de unități

”Deschiderea de la București face parte din strategia noastră de extindere în Europa de Est. Tocmai am deschis, acum o lună, magazinul din Praga, astăzi suntem la București, mâine vom fi la Sofia și, în curând, vom continua cu Kazahstan, Azerbaidjan și altele”, a spus Alessandro Maroni.

Brandul de lux a mai fost prezent pe piața din România, în perioada 2009-2010, însă în magazinul de pe Calea Victoriei, acolo unde era amplasat Cerruti, era comercializată atunci o gamă mai vastă care cuprindea și îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii din piele și ceasuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
cerruti 1881
cosmin savu-cristescu
accesorii piele
nino cerruti