Două noi blocuri intră în construcție în proiectul Adora Urban Village din sud-vestul Capitalei

Două noi blocuri intră în construcție în proiectul Adora Urban Village din sud-vestul Capitalei
scris 11 mai 2016

Tagor, dezvoltatorul proiectului rezidențial Adora Urban Village din Bragadiru, situat în partea de sud-vest a Bucureștiului, va demara faza a doua a construcției, ceea ce înseamnă două noi blocuri cu un total de 94 de apartamente.

Decizia a fost luată pe fondul dezvoltării masive din această zonă care se întinde de-a lungul Șoselei Alexandriei. Aceasta s-a schimbat și aglomerat foarte mult în ultimii 3-4 ani, existând o cerere puternică de locuințe pentru afluxul de navetiști care vin către București.

Tagor lucrează în prezent la obținerea tuturor autorizațiilor necesare pentru începerea celei de-a doua faze din cadrul proiectului, fază ce va include mai multe apartamente decât în prima fază, atunci când au fost circa 70 de locuințe, dar care vor avea un design interior și o compartimentare îmbunătățite.

Bauelemente a finalizat o investiție de 3,5 milioane euro într-o fabrică la Ploiești pentru producerea de stâlpi pentru agricultură CITEȘTE ȘI Bauelemente a finalizat o investiție de 3,5 milioane euro într-o fabrică la Ploiești pentru producerea de stâlpi pentru agricultură

„Așteptăm cu încredere startul construcțiilor, întrucât avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, apartamentele din prima fază fiind vândute în totalitate. (...) Cea mai mică locuință are acum 42 de metri pătrați utili și are funcționalitatea unui mini-apartament cu două camere. Este practic o extensie a conceptului de mini-cameră introdus în 2013, studioul dublu care a avut mare succes în prima fază transformându-se într-un apartament de două camere, grație compartimentării inteligente”, a declarat Andreea Hamza, director de marketing și vânzări al companiei Tagor.

Proiectele Adora (Adora Urban Village în sud-vestul Bucureștiului, Adora Park în Arad, Adora Forest în Timișoara și Adora Pipera în nordul Bucureștiului) sunt o investiție imobiliară a fondului britanic Patron Capital, sub managementul dezvoltatorului imobiliar și administratorului de proprietăți Tagor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
adora village
tagor
bragadiru