Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, și fiul dezvoltă un ansamblu rezidențial de lux

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, și fiul dezvoltă un ansamblu rezidențial de lux
scris 6 mar 2020

Crystal Investment, companie controlată de fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir și de fiul acestuia, Bogdan Dragomir, dezvoltă un proiect imobiliar de lux în apropierea Parcului Herăstrău.

Planurile și proiectele pregătite de marii jucători de pe piața imobiliară vor fi anunțate la conferința Profit.ro, pentru care detalii pot fi aflate AICI

Ansamblul, denumit Herăstrău Park View, va cuprinde 72 de apartamente, spații comerciale și 94 de locuri de parcare, valoarea investiției fiind estimată la 14 milioane euro.

EXCLUSIV Cel mai mare dezvoltator de locuințe din Oradea se extinde în București CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cel mai mare dezvoltator de locuințe din Oradea se extinde în București

Proiectul va fi realizat într-o singură fază de construcție.

Crystal Investment a investit până acum în 5 proiecte cu peste 400 de unități.

"Tatăl meu a fost mereu atras de zona imobiliară și mi-a transmis și mie acest spirit. În trecut am mai dezvoltat și alte proiecte în București, spre exemplu în Cotroceni, Aviației și în Pipera. Acest nou proiect, Herastrău Park View, este însă vârful nostru de lance. Avem planuri de dezvoltare în continuare. Ne uităm constant după terenuri într-o zonă de investiții între 10 și 20 milioane euro”, spune Bogdan Dragomir, directorul companiei. 

Clienți-țintă sunt executivi în companii mari, antreprenori, avocați, doctori, sportivi, calculul fiind că există o cerere reală pentru proprietăți premium în zone-cheie în București.

viewscnt
Afla mai multe despre
dumitru dragomir
apartamente herastrau