Elis Pavaje mizează pe dezvoltare prin extindere teritorială

Elis Pavaje mizează pe dezvoltare prin extindere teritorială
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2023

Elis Pavaje, jucător pe piața de prefabricate mici din beton din România, anunță lansări de produse și investiții semnificative pentru anul 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Elis Pavaje a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 380,7 milioane lei,  însemnând o creștere de 21% față de anul precedent. Cea mai mare creștere față de anul precedent a fost obținută prin rețeaua de companii de montaj colaboratoare, respectiv de peste 40%.

Deutsche Bank va tăia 800 de locuri de muncă CITEȘTE ȘI Deutsche Bank va tăia 800 de locuri de muncă

Departamentul de antrepriză al companiei a contribuit de asemenea semnificativ la această creștere, generând aproximativ 25% din cifra de afaceri înregistrată în 2022. 

Una dintre cele mai importante noutăți pentru 2023 este deschiderea celui mai mare showroom de pavaje și alte produse din beton vibropresat, în incinta noii fabrici a companiei, din Arad, de circa 6.000 mp. Investiția în noua fabrică de la Arad se ridică la un total de 20 milioane de euro, iar platformele noii fabrici se întind  pe o suprafață de 110.000 metri pătrați, capacitatea tehnologică a liniei de producție fiind de 7.000 de metri pătrați de pavele/zi.

FOTO Start la modernizarea gărilor Ploiești Vest, Bușteni și Videle CITEȘTE ȘI FOTO Start la modernizarea gărilor Ploiești Vest, Bușteni și Videle

Investițiile planificate pentru 2023, bugetate la o valoare de 25 milioane de lei, includ înlocuirea echipamentelor, modernizarea flotei auto, digitalizarea proceselor și oferirea de training personalizat pentru angajați.

"Perspectivele sunt îmbucurătoare, 2023 poate fi anul cu cele mai bune rezultate de până acum, avem noi produse in portofoliu, capacități de producție extinse, se prevăd o serie de investiții în infrastructura publică, ca obiectiv ne propunem ca în acest an să avem o creștere de minimum 20% a cifrei de afaceri. Suntem încrezători că eforturile noastre din acest an ne vor permite consolidarea poziției de lider pe piața de pavaje din România. Ne vom concentra pe extinderea portofoliului de produse și servicii, precum și pe dezvoltarea relațiilor cu clienții și partenerii noștri", spune Emil Goța, Directorul General al Elis Pavaje.

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească și o afacere de familie fondată în 1991 în Petrești, jud. Alba, de Elisiu Goța. Compania deține 5 unități de producție, la Petrești și Vîntu de Jos (județul Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț) și Arad (Arad).

viewscnt
Afla mai multe despre
elis pavaje
beton