EXCLUSIV De Crăciun, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, își face bilanțul: a rulat afaceri imobiliare de 4 milioane de euro

EXCLUSIV De Crăciun, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, își face bilanțul: a rulat afaceri imobiliare de 4 milioane de euro
scris 25 dec 2018

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, intrat anul trecut pe piața imobiliară, cum a anunțat atunci Profit.ro, prin deschiderea în București a unei agenții imobiliare, afiliată la rețeaua Re/Max, a intermediat în acest an tranzacții în valoare de 4 milioane de euro. Cel mai scump imobil tranzacționat a fost o vilă de 840.000 de euro din zona Arcul de Triumf.

Alexandrov spune pentru Profit.ro că s-a focusat în acest an pe recrutare și pe formarea echipei, reușind să atingă targetul propus, și anume tranzacționarea unor proprietăți în valoare de 3,5-4 milioane de euro, focusul fiind, în general, pe segmentul rezidențial, în principal case, vile de lux si apartamente în zona de Nord a Bucureștiului.

Cele mai multe cereri au fost pentru zonele din Dorobanți, Floreasca și Herăstrău. Cea mai mare tranzacție din acest an a fost o vilă de lux în valoare de 840.000 de euro, amplasata in zona Arcului de Triumf, care a fost achiziționată de un investitor străin. Alexandrov spune că agenția pe care o conduce deține în portofoliu proprietăți cu prețuri cuprise între 1 și 3,5 milioane euro, fiind deja în discuții avansate cu potențiali investitori pentru unele dintre acestea.

În condițiile în care, după cum susține, a depășit break-even-ul operațional, pentru anul viitor Alexandrov își propune dublarea volumului de intermedieri, atât pe segmentul rezidențial, cât și pe partea de renting office & terenuri.

DOCUMENTE-FOTO Cele 7 blocuri de locuințe pe care Cosmin Olăroiu vrea să le ridice pe terenul fostei fabrici Izolatorul din Capitală întâmpină opoziția unor locuitori din zonă CITEȘTE ȘI DOCUMENTE-FOTO Cele 7 blocuri de locuințe pe care Cosmin Olăroiu vrea să le ridice pe terenul fostei fabrici Izolatorul din Capitală întâmpină opoziția unor locuitori din zonă

El spune că, atunci când vine vorba de achiziționarea unei proprietăți, comportamentul unui român nu diferă de cel al unui străin, ghidându-se după câteva criterii. Primul și cel mai important este criteriul financiar, urmat îndeaproape de amplasarea și reputația zonei.

Un alt criteriu este arhitectura blocului, calitatea construcției și a materialelor folosite, compartimentarea și, mai nou, eficiența termică și energetică a locuințelor, în special a celor noi. Pe lângă toate acestea, potențialii cumpărători mai țin cont de mijloacele de transport în comun și spațiul verde din zonă.

FOTO BRD forțează din nou vânzarea Cautis, unul dintre cele mai mari hoteluri din Azu­ga, aplicând însă acum o reducere drastică a prețului CITEȘTE ȘI FOTO BRD forțează din nou vânzarea Cautis, unul dintre cele mai mari hoteluri din Azu­ga, aplicând însă acum o reducere drastică a prețului

"Ar trebui să ne așteptăm la o creștere economică susținută a pieței imobiliare în următorii ani, în special pentru segmentul industrial/ logistic, precum și pentru cel de birouri, în măsura în care contextul economic actual va continua să fie favorabil și în 2019. Piața imobiliară este o transpunere a economiei actuale a unei țări, prin urmare, atât timp cât economia este în expansiune, automat se va simți și o creștere la nivelul pieței imobiliare", spune Alexandrov.

Elena Udrea se află în arest în Costa Rica de la începutul lunii octombrie, dar își va petrece Crăciunul în libertate, Tribunalul hotărând eliberarea sa. Pedeapsa de șase ani de închisoare primită de Elena Udrea în dosarul Gala Bute a fost suspendată prin decizia ICCJ, iar Tribunalul București a revocat cererea de extrădare.

viewscnt
Afla mai multe despre
adrian alexandrov
logodnic
udrea
tranzactii