EXCLUSIV Lidl va deschide un magazin în cadrul West Park Militari. Tocmai a cumpărat un teren de la Liebrecht & WooD

EXCLUSIV Lidl va deschide un magazin în cadrul West Park Militari. Tocmai a cumpărat un teren de la Liebrecht & WooD
Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 27 sep 2019

Discounterul german Lidl, aflat în topul retailerilor din România cu cele mai mari vânzări, a cumpărat un teren de circa 10.000 de metri pătrați de la grupul belgian Liebrecht & WooD, la intrarea în West Park Retail Militari, cu un preț estimat de Profit.ro la 1,5 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Lidl va deschide aici un supermarket. Rețeaua are deja 251 de magazine la nivel național, dintre care 31 în București, pentru care lucrează peste 6.000 de angajați.

„Firma Bucharest Industrial Park, parte a grupului Liebrecht & Wood și proprietarul West Park Retail Militari, a făcut un transfer de terenuri, prin vânzare, către Lidl România pentru deschiderea unui supermarket în West Park. Lotul are o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Traficul creat de West Park Retail Militari a fost punctul de atracție al Lidl și în baza asta au luat decizia. Vor să construiască cât mai repede cu putință“, a declarat, pentru Profit.ro, Sorin Ioan Blaga, general manager al Liebrecht & WooD Romania.Zona comercială West Park este amplasată la kilometrul 13 pe Autostrada A1. Complexul se întinde pe o suprafață de circa 250.000 metri pătrați și găzduiește magazine precum Hornbach, Kika, Jumbo și Fashion House Outlet Centre. Construcția acestui proiect imobiliar a reprezentat o investiție de circa 120 milioane euro.

Liebrecht & WooD mai pregătește dezvoltarea unui nou outlet și a unui ansamblu rezidențial în Cernica, unde are comasate 220 de hectare de teren, grupate în două loturi, de-a lungul autostrăzii A2.

EXCLUSIV Speedwell, susținut de multimilionari din Belgia, lansează un fond de 100 milioane de euro dedicat investițiilor în locuințe românești CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Speedwell, susținut de multimilionari din Belgia, lansează un fond de 100 milioane de euro dedicat investițiilor în locuințe românești

Liebrecht & wooD a intrat pe piața locală în anul 2000, când a construit și vândut către fondul austriac de investiții Meinl European Land  (actualul Atrium European Real Estate) complexul comercial Militari Shopping, vândut, din nou, anul trecut pentru 95 milioane euro către sud-africanii de la MAS REI.

Liebrecht & wooD a mai dezvoltat parcul de afaceri Victoria Park, de lângă pasajul Băneasa, preluat de fondul austriac de investiții Immoeast (actualul Immofinanz) pentru 60 milioane euro. Până acum, Liebrecht & wooD a investit în România peste 200 milioane euro.

O serie de milionari belgieni au ajuns să investească în România la recomandarea unor parteneri sau cu ajutorul unor antreprenori români. Aceștia au plasat până acum peste un miliard de euro în proprietăți românești. Printre ei se numără Patrick Van Den Bossche și Marc Lebbe – fondatorii Liebrecht & WooD, Steven Van Den Bossche și Carl Decoopman – proprietarii BelRom, familia De Pauw – proprietar al WDP, familia antreprenorului Jan De Clerck - proprietarul Alinso, familia Kerckhof – care deține Vabeld, Frank Donck de la Atenor sau fostul pilot de raliuri Yves Weerts.

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
liebrecht & wood
west park militari