Fondatorii Speedwell intră în acționariatul startup-ului Sigtree și vor să extindă proiectul în Belgia și Luxemburg

Fondatorii Speedwell intră în acționariatul startup-ului Sigtree și vor să extindă proiectul în Belgia și Luxemburg

Didier Balcaen, Jan Demeyere și Vlad Costea

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2021

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell, fondat de antreprenorii belgieni Jan Demeyere și Didier Balcaen, intră în acționariatul startup-ului de property tech Sigtree, lansat în urmă cu 3 ani pentru a optimiza serviciile de property management, tenant engagement și helpdesk.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Jan Demeyere și Didier Balcaen au ca obiectiv pe termen scurt lansarea platformei Sigtree în Belgia, Luxemburg și alte țări europene.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

„Este foarte important să obținem o creștere accelerată a business-ului și să acaparăm un procent cât mai mare din piață. Ne bucurăm că am reușit să avem alături de noi investitori cu experiență, care, pe lângă contribuția financiară, vin cu un know-how valoros, care ne ajută să obținem dezvoltarea rapidă a business-ului. Odată prezenți în Belgia, adopția va fi mult mai ușoară în țări ca Franța și Olanda”, spune Vlad Costea, Fondator & CEO Sigtree Technologies. 

Sigtree Technologies a fost lansată în 2018 de către Vlad Costea, cu o experiență de 14 ani în domeniul IT & Telecom, dintre care ultimii 8 ani în cadrul multinaționalei Ericsson. Startup-ul a atras alți doi foști colegi din Ericsson, care s-au alăturat ca fondatori, Octavian Cazanciu și Răzvan Dumitru, fiecare cu 10 de experiență în IT.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Speedwell este unul dintre cei mai activi dezvoltatori din România. În momentul de față, are mai multe proiecte în derulare în București, printre care Triama Residence si The Ivy pe segmentul rezidențial, clădirea de birouri MIRO și proiectul industrial SPACEPLUS. În alte orașe ale țării, portofoliul companiei include ansamblurile de tip mixed-use Record Park în Cluj-Napoca, Paltim în Timișoara și proiectul rezidențial cu funcțiuni de retail, Riverside City în Râmnicu Vâlcea. Soluția dezvoltată de Sigtree va fi implementată în continuare în proiectele de rezidențial, birouri, retail și industrial.

Sigtree Technologies avea, la începutul lunii, 7 clienți, cu 22 de proiecte de real-estate, 25 de clădiri de birouri și 1.500 de apartamente.

viewscnt
Afla mai multe despre
speedwell
property tech sigtree