Fondul de investiții ADM Capital va retrage peste 7 milioane de euro de la Brikston Construction Solutions

Fondul de investiții ADM Capital va retrage peste 7 milioane de euro de la Brikston Construction Solutions
scris 2 aug 2018

Fondul internațional de investiții ADM Capital va retrage, sub formă de dividende, peste 7 milioane de euro din rezervele distribuibile ale Brikston Construction Solutions, liderul producției de cărămidă din România, banii urmând să fie achitați până la finele anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul trecut, compania, cu sediul în Iași, a avut afaceri de aproape 90 milioane lei și un profit net de 10,9 milioane lei, cele mai mari rezultate din ultimii zece ani.

Recent, grupul austriac Wienerberger a renunțat la tranzacția prin care urma să preia Brikston Construction Solutions, tranzacția fiind investigată de Consiliul Concurenței, care și-a exprimat suspiciunea că preluarea ar putea duce la limitarea mediului concurențial și la majorarea prețurilor la cărămizi și blocuri ceramice.

EXCLUSIV Unul dintre cei mai bogați irlandezi iese de pe piața imobiliară din România, vânzând proiectul preluat în urmă cu 14 ani de la Ion Țiriac CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Unul dintre cei mai bogați irlandezi iese de pe piața imobiliară din România, vânzând proiectul preluat în urmă cu 14 ani de la Ion Țiriac

Tranzacția se înscria într-o serie recentă de exituri ale fondului de investiții ADM, în perspectiva lansării unui nou fond, CCL CEECAT Fund II, la începutul anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
adm capital
brikston construction solutions
wienerberger ag