Forty Management pregătește extinderea în afara României

Forty Management pregătește extinderea în afara României
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2022

Forty Management, dezvoltator de proiecte imobiliare cu destinație mixtă din București, estimează pentru 2022 o cifră de afaceri de 397 milioane lei și un profit net de 188 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Veniturile din vânzarea proprietăților rezidențiale dezvoltate sunt estimate la  394,6 milioane lei, iar cele din chirii, la 2,4 milioane lei. În același timp, compania are în vedere realizarea unor investiții în valoare de 155 milioane lei.

Daimler își va schimba în mod oficial numele în Mercedes-Benz Group CITEȘTE ȘI Daimler își va schimba în mod oficial numele în Mercedes-Benz Group

„2022 este anul în care Forty Management va trece la stadiul trei de dezvoltare și ne așteptăm ca businessul nostru să continue să crească sustenabil și să se diversifice într-un ritm alert. Anul acesta vom finaliza și preda clienților Central District Viitorului 134 și vom demara proiectul nostru mixt de regenerare urbană Central District Lagoon City, și de aceea prevedem creșteri semnificative din vânzările și închirierile acestor proiecte. Estimăm că vom investi 155 milioane de lei în 2022, capital care va fi folosit exclusiv pentru a dezvolta Central District Lagoon City”, declară Ana Hogea, Director Executiv  Forty Management.

Veniturile din chirii sunt estimate să ajungă la 2,4 milioane de lei în 2022, ca urmare a închirierii integrale a componentelor comerciale rămase în Central District Cuza99, Central District 4 Elemente și a Central District Viitorului 134.

Compania, evaluată la 497 milioane de lei (100,2 milioane euro), intenționează să se extindă în următorii ani și în capitalele învecinate (Varșovia, Praga și Budapesta) cu proiectul scalabil Central District Lagoon City, achiziționând licența de exploatare a Crystal Lagoons pentru aceste orașe. 

Forty Management a raportat pentru primele nouă luni din 2021 o cifră de afaceri consolidată de 109,4 milioane de lei, în creștere cu 76,3% față de perioada similară din 2020, și un profit net de 36 milioane lei, în creștere cu 56% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Portofoliul companiei include proiectele Central District Cuza99, Central District 4 Elemente, Central District Viitorului 134, Central District Lagoon City și Central District Royal Suites, livrate sau în diferite faze de dezvoltare.

Forty Management este fondată și este condusă de Lucian Azoiței, care în prezent deține 88,43% din acționariatul companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
forty management
imobiliare