Fostul fotbalist Rodion Cămătaru, intrat în afaceri, pregătește deschiderea unei clădiri de birouri în Craiova

Fostul fotbalist Rodion Cămătaru, intrat în afaceri, pregătește deschiderea unei clădiri de birouri în Craiova
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iul 2017

Fostul fotbalist Rodion Cămătaru pregătește pentru acest an finalizarea lucrărilor la o clădire de birouri în centrul orașului Craiova, unde și-a început cariera fotbalistică profesionistă, lucrările fiind inițiate în urmă cu 4 ani și generând o investiție de circa 1,5 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clădirea, denumită "Universitaria", deoarece este amplasată în apropierea universității din oraș, va avea o suprafață închiriabilă de 2.400 metri pătrați, desfășurată pe parter (spații comerciale) și 4 etaje (birouri), cu o suprafață a fiecărui etaj de 405 metri pătrați și spații de parcare la subsol.

Investiția este derulată prin compania imobiliară Activ Property Services.

Cămătaru a jucat fotbal în intervalul 1970-1993, la Progresul Strehaia (juniori), Universitatea Craiova, Dinamo București, Charleroi (Belgia) și Heerenveen (Olanda).

A câștigat cu Universitatea Craiova două titluri de campion și patru cupe ale României. A făcut parte din lotul echipei naționale a României, cu care a jucat la Campionatul European din 1984 și la Cupa Mondială din 1990. Cu echipa Dinamo a câștigat Gheata de Aur a Europei în sezonul 1986-1987.

Octavian Bădescu, intrat în imobiliare după afaceri vândute către Nielsen și eMag: Pe piață sunt mii de oameni, cunoscuți ca \ CITEȘTE ȘI Octavian Bădescu, intrat în imobiliare după afaceri vândute către Nielsen și eMag: Pe piață sunt mii de oameni, cunoscuți ca "agenți imobiliari" sau percepuți nu total nejustificat ca "taximetriști scumpi"

După ce și-a încheiat cariera sportivă, Cămătaru s-a lansat în afaceri, deschizând, în Craiova, un restaurant cu specific chinezesc și proiectând un hotel boutique în același oraș.

viewscnt
Afla mai multe despre
rodion camataru
cladire biriuri
craiova