FOTO Antrenorul Mircea Rednic scoate la vânzare o vilă în Sinaia, monument istoric

FOTO Antrenorul Mircea Rednic scoate la vânzare o vilă în Sinaia, monument istoric
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2022

Vila "Take Ionescu" din Sinaia, imobil clasificat ca monument istoric, este scoasă la vânzare de antrenorul Mircea Rednic, Consiliul Județean (CJ) Prahova hotărând că nu își va exercita dreptul de preemțiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cât se vor mai scumpi locuințele? Când se vor întoarce angajații la birouri? Cum facem față valului de muncitori în construcții plecați în vestul Europei? Ce oportunități de investiții apar în momentele de tensiune, precum cel pe care îl traversează piața imobiliară? La toate aceste întrebări se va răspunde la dezbaterile PROFIT NEWS TV "Maratonul imobiliar", din 6 aprilie.

În vara anului 2020 a fost anunțat că Vilele „Take Ionescu” și „Carola” din Sinaia sunt scoase la vânzare prin Artmark Historical Estate, iar prețul lor a fost redus cu câte 100.000 de euro după ce proprietățile nu și-au găsit cumpărător - VEZI AICI FOTO

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri

Consilierii județeni au adoptat, în ședința ordinară a CJ, o hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune al județului Prahova pentru cumpărarea imobilului situat în stațiunea Sinaia, strada Tache Ionescu nr. 2, clasificat ca monument istoric – Vila ”Take Ionescu”, arată Agerpres.

Conform raportului atașat proiectului, Ministerul Culturii a comunicat CJ neexercitarea dreptului de preemțiune pentru cumpărarea acestui imobil, transferând acest drept către autoritățile administrației publice locale.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group: Oamenii și-au dat seama că, în vremuri tulburi, este bine să faci investiții. Investițiile imobiliare - cea mai bună și ușoară modalitate de securizare a banilor CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group: Oamenii și-au dat seama că, în vremuri tulburi, este bine să faci investiții. Investițiile imobiliare - cea mai bună și ușoară modalitate de securizare a banilor

„De asemenea, prin înștiințarea privind intenția de vânzare a imobilului „Vila Take Ionescu” situat în orașul Sinaia, str.Tache Ionescu nr. 2, înregistrată la Consiliul Județean Prahova sub nr. 6716/21.03.2022, proprietarii imobilului, respectiv doamna Rednic Silvia și domnul Rednic Mircea, au transmis intenția de a vinde imobilul sus menționat, oferta de vânzare fiind 395.000 euro”, arată sursa citată.

Potrivit raportului menționat, imobilul este compus din teren în suprafață de 4.709 mp și construcția C1 (D+P+1E+M) cu o suprafață construită de 382,46 mp.

Hotărârea privind neexercitarea dreptului de preemțiune are valabilitate pentru întregul an calendaristic 2022, inclusiv pentru situațiile în care monumentul istoric este vândut de mai multe ori.

viewscnt
Afla mai multe despre
rednic
vila