FOTO Ecovillas lansează un proiect imobiliar în nordul Capitalei

FOTO Ecovillas lansează un proiect imobiliar în nordul Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2023

Dezvoltatorul Ecovillas, înființat de antreprenorii moldoveni Veaceslav Vlas și Eugeniu Gogu, lansează un proiect imobiliar în nordul Capitalei, alcătuit din 18 case.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Proiectul Epique home are o valoare de piață de 7 milioane de euro.

EXCLUSIV Jucătorul profesionist de poker Mikalai Vaskaboinikau a cumpărat One Herăstrău Office CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Jucătorul profesionist de poker Mikalai Vaskaboinikau a cumpărat One Herăstrău Office

FOTO Ecovillas lansează un proiect imobiliar în nordul Capitalei

Anul trecut, Ecosvillas a cumpărat de la pilotul de raliuri Emanuel Ilina, celebrul arhitect Bogdan Babici și furnizorul de materiale de construcții Dragoș Untaru, un proiect rezidențial amplasat în zona Pallady, una dintre cele mai efervescente zone rezidențiale din București, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Dezvoltatorul imobiliar a cumpărat de la cei trei antreprenori un teren în suprafață de 3.200 de metri pătrați care se învecinează cu Penny Market Pallady. Pe acest teren, Tecon, biroul de arhitectură a lui Bogdan Babici, a proiectat două turnuri cu locuințe de câte 8, respectiv 12 etaje, ce pot găzdui circa 140 de apartamente, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Veaceslav Vlas și Eugeniu Gogu au intrat pe piața imobiliară în 2016 cu un ansamblu format din 32 de case înșiruite, realizate în zona Odăi din Sectorul 5 al Capitalei. Au continuat cu patru case înșiruite în Mogoșoaia, iar cel mai important proiect al lor a fost inițiat în 2019, tot în Mogoșoaia. Este vorba despre Loft Green Apartments, format din 3 blocuri cu un total de 154 de apartamente.

FOTO Ecovillas lansează un proiect imobiliar în nordul Capitalei

viewscnt
Afla mai multe despre
ecovillas
veaceslav vlas
pipera