FOTO LafargeHolcim și-a schimbat denumirea

FOTO LafargeHolcim și-a schimbat denumirea
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 8 iul 2021

Grupul LafargeHolcim, cel mai mare producător mondial de ciment și principalul jucător pe piața materialelor de construcții din România, și-a schimbat oficial denumirea în Holcim.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua identitate va susține tranziția grupului “către un mediu construit mai verde și mai inteligent”, potrivit Holcim. Grupul și-a reiterat angajamentul “Net-Zero”, prin care urmărește accelerarea tranziției către un viitor neutru din perspectiva emisiilor de CO2.

LafargeHolcim, grup creat în 2015 prin fuziunea companiilor Lafarge (Franța) și Holcim (Elveția), a propus acționarilor revenirea la denumirea Holcim în luna aprilie.

Avertisment: Reabilitarea termică a clădirilor crește concentrația de... radon, un gaz cancerigen CITEȘTE ȘI Avertisment: Reabilitarea termică a clădirilor crește concentrația de... radon, un gaz cancerigen

“Este un moment deosebit de important pentru compania noastră, ce marchează transformarea pe care o facem pentru a deveni lideri în furnizarea de soluții de construcții inovatoare și durabile (...). Noua identitate reprezintă un semnal dat tuturor că suntem pe deplin implicați în construirea unei lumi mai bune pentru oameni și pentru planetă”, spune Jan Janisch, directorul general al grupului Holcim.

FOTO LafargeHolcim și-a schimbat denumirea

Schimbarea denumirii nu afectează companiile din grup, acestea urmând să își păstreze numele și identitatea de brand pe piețele în care activează.

Grupul Holcim reunește, printre altele, companiile Holcim, Lafarge, ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cements, Firestone Building Products și Geocycle.

Holcim activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Compania deține 2 fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare, 18 stații ecologice de betoane, 3 stații de agregate, 2 stații de lianți speciali și 3 terminale de ciment în București, Turda și Roman, având în total aproximativ 800 de angajați.

Grupul de companii Holcim România include Somaco Grup Prefabricate (ce deține cinci fabrici de prefabricate și una de BCA) și Geocycle România (cu trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor).

 

viewscnt
Afla mai multe despre
holcim
grupul holcim
lafargeholcim
holcim romania
noua identitate de brand
constructii verzi