Globalworth începe construcția clădirii de birouri Globalworth Square

Globalworth începe construcția clădirii de birouri Globalworth Square
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2019

Globalworth, liderul pieței de birouri din România și Polonia, începe construcția clădirii de birouri Globalworth Square, proiectul ce urmează să fie livrat la finalul anului 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Situat în zona Barbu Văcărescu, între clădirile Globalworth Plaza și complexul Green Court, proiectul, cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 28.000 metri pătrați, va include 14 etaje de spații de birouri, 3 niveluri subterane dedicate parcării, iar parterul va fi destinat facilităților, precum un restaurant și diferite opțiuni de retail.

Tranzacție rapidă: Un fond de investiții sud-african cumpără 9 centre comerciale în România CITEȘTE ȘI Tranzacție rapidă: Un fond de investiții sud-african cumpără 9 centre comerciale în România

Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia, unde a devenit principalul investitor pe piața imobiliară din cele două țări.

În Polonia, compania deține participația majoritară în Globalworth Polonia, un investitor care activează pe piața poloneză de real estate, listat la Bursa de Valori din Varșovia. Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.

Portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 2,5 miliarde de euro. Peste 90% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 500 de companii naționale și multinaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
globalworth
globalworth square
cladire de birouri