Gran Via Real Estate a vândut ultimele apartamente din proiectul de pe fosta platformă Frigocom

Gran Via Real Estate a vândut ultimele apartamente din proiectul de pe fosta platformă Frigocom
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2021

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate a finalizat vânzările ultimelor 300 de apartamente din cadrul proiectului bucureștean Timișoara 58, marcând totodată încheierea dezvoltării acestui proiect, pe un teren în suprafață de 3,2 hectare, fosta platformă Frigocom.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noile tranzacții imobiliare pregătite și planurile pentru piața de real estate vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro - Cum iese piața imobiliară din criza COVID-19, programată pentru 3 iunie, cu sprijinul Nordis Group, ELCO, Genesis Property, Akcent Development și SVN Romania, și care îi va aduna pe cei mai importanți jucători în domeniu, urmând să fie  transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii pot fi văzute AICI

Întreaga investiție în dezvoltarea noului cartier depășește 45 de milioane de euro, însumând terenul, infrastructura, cele șapte blocuri cu 800 de apartamente, locurile de parcare și spațiile comune.

City Garden Investește peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidențial în Pipera CITEȘTE ȘI City Garden Investește peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidențial în Pipera

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească,

Dezvoltatorul a finalizat în București peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1. În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
gran via real estate
timișoara 58
frigocom