Grupul Iulius începe lucrările pentru a doua clădire office din ansamblul Openville Timișoara

Grupul Iulius începe lucrările pentru a doua clădire office din ansamblul Openville Timișoara
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 5 iul 2016

Grupul de companii Iulius, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, a început, în luna iunie, lucrările la o nouă clădire de birouri care face parte din proiectul mixt Openville Timișoara și care va avea o suprafață închiriabilă de 13.000 de metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Termenul de finalizare a clădirii UBC 1 este estimat pentru primăvara anului 2017, în prezent lucrându-se la fundația imobilului. Clădirea va avea formă triunghiulară, iar un nivel - demisolul – va fi destinat spațiilor de retail și serviciilor, în timp ce alte 11 niveluri sunt rezervate spațiilor office.

Acesta este cel de-al doilea imobil office, dezvoltat sub brandul United Business Center (UBC), la care se lucrează în prezent, în ansamblul multifuncțional din proximitatea Iulius Mall.

În UBC 1 vor lucra aproximativ 1.300 de persoane, iar printre beneficiile pentru chiriași se numără: locuri de parcare, acces la servicii și zonele de shopping, restaurante, cafenele, parc, precum și promoții și discount-uri speciale.

Compania ACI Worldwide închiriază 3.500 de metri pătrați în ansamblul Openville Timișoara CITEȘTE ȘI Compania ACI Worldwide închiriază 3.500 de metri pătrați în ansamblul Openville Timișoara

Openville reprezintă o investiție în valoare de peste 220 milioane de euro, fiind al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul grupului Iulius, după Palas Iași. Construcția a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2, care va fi finalizată în această toamnă. Dezvoltarea imobilului UBC 2 se desfășoară cu rapiditate, suprastructura aferentă celor 11 etaje ale clădirii urmând a fi finalizată în curând. Printre companiile care au contractat spații în acest imobil, cu o suprafață închiriabilă de 18.000 metri pătrați, se numără Ness Software Engineering Services, Autoliv România și policlinica Regina Maria.

Openville va avea o suprafață total construită de 594.000 metri pătrați, iar Iulius Mall Timișoara va fi parte integrată. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu o suprafață totală de aproximativ 130.000 metri pătrați închiriabili.

Pe segmentul de retail, Openville va aduce peste 100 de noi magazine, restaurante și cafenele tematice, cinema multiplex cu 15 săli, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă și alte opțiuni pentru petrecerea timpului liber dar și aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane și supraetajate.

Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, deține o rețea de retail care cuprinde patru shopping mall-uri (Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) și ansamblul urbanistic multifuncțional Palas Iași. Pe segmentul office, compania deține la nivel național peste 55.000 metri pătrați de birouri clasa A în operare, la Iași și Cluj-Napoca.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
grupul iulius
iulian dascalu
openville timisoara
cladire office