Hagag cumpără o nouă clădire în București

Hagag cumpără o nouă clădire în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2022

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe își continuă planurile de extindere pe plan local și adaugă noi investiții în portofoliul de proprietăți, prin achiziția unei clădiri de birouri situată pe strada Vasile Lascar numărul 5-7, la 400 de metri distanță de KM 0 al Bucureștiului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Imobilul se desfășoară la sol pe o suprafață care depășește 1.000 de metri pătrați și afișează peste 6.000 de metri pătrați construiți de spații de birouri, dispuși pe șapte nivele.

EXCLUSIV O nouă mare tranzacție pregătită - S Immo, proprietarul Sun Plaza, este în discuții avansate cu Portland Trust pentru achiziția Expo Business Park CITEȘTE ȘI EXCLUSIV O nouă mare tranzacție pregătită - S Immo, proprietarul Sun Plaza, este în discuții avansate cu Portland Trust pentru achiziția Expo Business Park

În decembrie 2021, Hagag Development Europe a cumpărat un teren de peste 1.360 metri pătrați, pe Bulevardul Primăverii din București, de la compania Practic. Tranzacția a fost fixată la 8 milioane euro. Profit.ro a anunțat anterior că Hagag urmează să cumpere de la doi parteneri ai lui Ioannis Papalekas și un teren pe Calea Floreasca, un punct fierbinte pe harta imobiliară a Bucureștiului, la un preț de peste 1.700 de euro/metru pătrat, redus cu peste 18% după o vânzare eșuată.

Recent, Hagag a cumpărat hotelul lui Adrian Sârbu, fostul Boss PRO TV.

Dezvoltatorul imobiliar cu capital israelian este și în proces de achiziție a unui complex de birouri deținut de grupul canadian SNC-Lavalin. Proprietatea vizată urmează a fi transformată tot în hotel și este localizată aproape de Palatul Știrbei și fostul sediu Petrom de pe Calea Victoriei, București, ambele în portofoliul Hagag.

Portofoliul local al Hagag Development Europe depășește 200 de milioane de euro, potrivit anunțurilor investitorului. Dezvoltatorul a restaurat clădirea istorică de pe Calea Victoriei 139, care este transformată în 33 de apartamente, și a anunțat că va aloca 90 milioane de euro pentru dezvoltarea unui ansamblu rezidențial pe malul lacului Pipera din Voluntari. Primele 3 blocuri din complex au fost deja livrate, iar întregul ansamblu rezidențial va număra 1.350 de apartamente de tip studio dublu, două și trei camere, dispuse în 17 imobile a câte șapte etaje fiecare.

Hagag mai deține un teren în cartierul Primăverii, cumpărat de la omul de afaceri Iulian Aronovici cu 3.200 de euro/metru pătrat, pe care construiește un bloc cu 35 de apartamente de lux. În portofoliul investitorului se mai regăsește o clădire istorică cu arhitectură socialistă, cumpărată cu peste 9 milioane de euro, de pe strada Tudor Arghezi, nr. 21. Clădirea Institutului de Proiectare pentru Construcții Tipizate (I.P.C.T.) va cuprinde, după reabilitare, un mix de spații comerciale și de birouri.

Profit.ro a scris, recent, că Hagag se regăsește și pe lista cumpărătorilor interesați de achiziția clădirii Casei de Modă Venus din centrul Bucureștiului.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
hagag
cladire
birouri