Hagag Development Europe a primit autorizația pentru proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence

Hagag Development Europe a primit autorizația pentru proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iul 2020

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a primit autorizația de construcție pentru proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence, în București. Lucrările de construcție sunt programate să demareze în luna august a acestui an și presupun o investiție de 16 milioane de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Localizat în cartierul Primăverii, H Eliade 9 Residence se învecinează cu Vila Lac 1 și urmează să fie edificat pe o suprafață de teren de 2.200 de metri pătrați. Odată finalizat, proiectul va avea 6.500 de metri pătrați construiți și un regim de înălțime de 2S+D+P+4E. H Eliade 9 va livra 35 de apartamente de două, trei și patru camere cu suprafețe cuprinde între 90 și 220 de metri pătrați.

EXCLUSIV FOTO Antreprenorii Robertino Georgescu și Dan Drăgulin au început săpăturile la cel mai scump ansamblu rezidențial al lor, pe un teren cumpărat de la milionarul Virgil Călina CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Antreprenorii Robertino Georgescu și Dan Drăgulin au început săpăturile la cel mai scump ansamblu rezidențial al lor, pe un teren cumpărat de la milionarul Virgil Călina

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România.

Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

viewscnt
Afla mai multe despre
hagag
h eliade 9 residence