Holcim intră pe segmentul execuției lucrărilor de construcții cu lansarea rețelei Aplytec

Holcim intră pe segmentul execuției lucrărilor de construcții cu lansarea rețelei Aplytec
scris 7 mar 2018

Holcim România și-a extins activitatea pe segmentul execuției lucrărilor de construcții, prin intermediul unei rețele de aplicatori profesioniști grupați sub umbrela Aplytec.

Rețeaua Aplytec locală cuprinde 19 firme de construcții evaluate și selectate de Holcim, cu ajutorul cărora producătorul de ciment va furniza clienților servicii de execuție de platforme și pardoseli din beton, decorative sau utilitare.

Rețeaua de aplicatori profesioniști va acoperi Bucureștiul, Timișoara și județele Prahova, Dolj, Brașov, Sibiu, Mureș, Cluj, Bihor și Satu Mare. Serviciul a fost “importat” de la fosta rivală franceză Lafarge, cu care Holcim a fuzionat în 2015.

FOTO Hotelul cu care Ceaușescu îi atrăgea pe turiștii străini iubitori de Dracula, scos la vânzare de un fost bucătar CITEȘTE ȘI FOTO Hotelul cu care Ceaușescu îi atrăgea pe turiștii străini iubitori de Dracula, scos la vânzare de un fost bucătar

Holcim, parte a grupului LafargeHolcim, deține 2 fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare la Turda, 13 stații ecologice de betoane, 3 stații de agregate, 2 stații de lianți speciali și 3 terminale de ciment în București, Turda și Roman, având în total aproximativ 800 de angajați în România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
holcim romania
aplytec
aplicatori profesionisti
executie lucrari