Ideal Residence Developer lansează un proiect rezidențial în Snagov, investiție de peste 12 milioane de euro

Ideal Residence Developer lansează un proiect rezidențial în Snagov, investiție de peste 12 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 dec 2022

Dezvoltatorul imobiliar Ideal Residence Developer lansează Marina Snagov, un nou proiect rezidențial de 33 vile de lux cu pontoane private și marină, situate pe malul lacului Snagov. Investiția este estimată la peste 12 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent în faza de proiectare, Marina Snagov va fi edificat pe un teren cu o suprafață de 2.1 ha pe care se vor construi 33 de vile P+1 și P+2 cu 4,5 și 6 camere, însumând o suprafață totală construită de aproximativ 9.700 mp.

EXCLUSIV Gigantul american Oracle intenționează să renunțe la cel puțin o treime din birourile sale din România, cu peste 4.300 de angajați CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Gigantul american Oracle intenționează să renunțe la cel puțin o treime din birourile sale din România, cu peste 4.300 de angajați

Proiectul va fi finalizat în decembrie 2024.

Ideal Residence Developer are o experiență de 10 ani în real estate, având o cifră de afaceri de peste 50.000.000 euro. Printre cele mai recente proiecte din portofoliu se numără Drumul Taberei Residence (1 și 2) și Uverturii Residence, totalizând peste 1116 unități.
 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ideal residence developer
proiect rezidențial