Immochan, divizia imobiliară a grupului francez Auchan, devine Ceetrus

Immochan, divizia imobiliară a grupului francez Auchan, devine Ceetrus
scris 6 iun 2018

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator global imobiliar, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan, divizia imobiliară a grupului francez Auchan.

Fostă companie comercială de real estate, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte, având 393 de centre comerciale în întreaga lume.

Immochan România a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național.

Date Profit.ro: Kaufland a lansat, discret, planul pentru construcția unui nou hypermarket, în apropierea Bucureștiului. Contract semnat cu firma Comnord CITEȘTE ȘI Date Profit.ro: Kaufland a lansat, discret, planul pentru construcția unui nou hypermarket, în apropierea Bucureștiului. Contract semnat cu firma Comnord

În 2016, Immochan și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business : cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Avantgarden Immo Invest și office, prin Coresi Business Park din Brașov, realizat în parteneriat cu Ascenta Management.

viewscnt
Afla mai multe despre
immochan
ceetrus