În City of London va fi construit cel mai înalt turn de birouri din districtul financiar, de 73 de etaje

În City of London va fi construit cel mai înalt turn de birouri din districtul financiar, de 73 de etaje
scris 28 nov 2016

În City of London urmează să fie construit cel mai înalt turn de birouri din districtul financiar al capitalei britanice, care va avea 73 de etaje, în urma aprobării date luni de autoritățile locale, transmite Bloomberg.

Clădirea va include o galerie publică și un restaurant la ultimul etaj, precum și spații de birouri cu o capacitate de 10.000 de persoane, scrie News.ro.

Turnul va fi construit de compania Aroland Holdings din Singapore.

Votul din iunie al britanicilor pentru ieșirea țării lor din Uniunea Europeană a descurajat companiile să construiască noi spații de birouri în Londra, din cauza temerilor legate de o posibilă scădere a cererii.

Trei specialiști în imobiliare investesc în două proiecte imobiliare în București, cu o valoare de 34 milioane euro CITEȘTE ȘI Trei specialiști în imobiliare investesc în două proiecte imobiliare în București, cu o valoare de 34 milioane euro

Numărul proiectelor de construcție a unor clădiri de birouri care au intrat în execuție în Londra a scăzut cu 42% în primele șase luni ale anului 2016, față de aceeași perioadă a anului 2015, arată un raport publicat în noiembrie de firma de consultanță Deloitte.

Noua clădire care va fi construită în City of London va avea o suprafață de 90.000 de metri pătrați și va înlocui o clădire în care Aviva este cel mai important chiriaș.

viewscnt
Afla mai multe despre
city of london