Interviu exclusiv! Vlad Baloșin, Arhitect fondator METRIK: Resuscitarea patrimoniului și dezvoltarea pe industrial, abordarea lui 2024

Interviu exclusiv! Vlad Baloșin, Arhitect fondator METRIK: Resuscitarea patrimoniului și dezvoltarea pe industrial, abordarea lui 2024
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 8 ian 2024

Vlad Baloșin, Arhitect și Fondator METRIK a acordat câteva minute din timpul lui echipei Legile Afacerilor. El ne-a povestit despre proiecte, relații și valori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

“Trebuie sa te joci cu resursele pe care le ai, astfel încât rezultatul să fie optim. Nu cred că există proiectul cu buget nelimitat, libertate de creativitate maximă – ar putea fi periculos.”

Momentele în jurul cărora s-au creionat, în decursul timpului, proiectele METRIK, au ca și reper anul 2016. Cei 8 ani de activitate au adunat în povestea METRIK 12 persoane, zeci de proiecte și viziuni din ce în ce mai complexe.

WIN Herastrau, parte a WIN ALLIANCE, este unul dintre proiectele eșantion ce poartă semnătura METRIK.

“Nu pot să spun că eu generez comunitate. Dar pot genera canvasul pentru ca oamenii să se apropie unii de altii. Ne-am jucat cu formele, pe un fundal sobru, curat. Ulterior, și clădirile de lângă au preluat din cromatică. Toată zona începe să arate din aceeași familie.”

Proiectele din zona de Nord, segmentul rezidențial, au dictat anul 2023, cu o continuitate în 2024. Cel din urmă an va introduce în portofoliul METRIK și clădirile de patrimoniu.

Așadar, formele, complexitatea și arta funcțională vor schița un 2024 motivant pentru METRIK.

“Patrimoniu – direcția în care ar trebui să o ia orașul. Avem un fond construit, cu o vechime considerabilă și trebuie să intervenim atent asupra acestuia, ca să îl resuscităm.” concluzionează Vlad Baloșin.

Articol susținut de Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
vlad baloșin
metrik