Iride înființează o firmă specială pentru închirierea unei clădiri din complexul Iride Business Park

Iride înființează o firmă specială pentru închirierea unei clădiri din complexul Iride Business Park
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 12 mai 2017

Compania imobiliară Iride, din grupul Immofinanz, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața imobiliară din România, va înființa, prin divizare, o firmă care se va ocupa special de închirierea unei clădiri cu spații administrative și de birouri din cadrul complexului Iride Business Park, din nordul Capitalei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Noua firmă va prelua în grijă clădirea 24 din cadrul complexului, urmând pe acest considerent să fie denumită Iride B24.

Ideea înființării acestei firme este că Iride va putea astfel să se axeze asupra gestionării întregului complex de birouri, iar Iride B24 se va ocupa strict de gestionarea clădirii.

Activul pentru care este înființată o firmă specială a fost evaluat la 7 milioane lei (4,5 milioane lei clădirea și 2,4 milioane lei terenul) și are printre chiriași pe Vodafone, Logic, Kaspersky Info Systems, Parabolic Leads.

Clădirile de birouri din București au atins cel mai mic nivel al ratei de neocupare din ultimii 9 ani. Ce proiecte urmează să mai fie livrate CITEȘTE ȘI Clădirile de birouri din București au atins cel mai mic nivel al ratei de neocupare din ultimii 9 ani. Ce proiecte urmează să mai fie livrate

Iride Business Park, aflat în nordul Bucureștiului, zona Pipera (Dimitrie Pompeiu), în apropierea Șoselei de Centură, a fost cumpărat în 2004 de fondul austriac de investiții Immofinanz, cu 63 milioane euro.

Complexul cuprinde mai multe clădiri independente, având o suprafață totală de 19.700 metri pătrați de spații de birouri repartizate în mai multe imobile de vechime și stiluri diferite, de la 1 la 8 etaje. Suprafața minimă disponibilă pentru închiriere măsoară 250 metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
iride
birouri
spatii