Jon Bon Jovi a vândut o vilă pentru 20 de milioane de dolari și a cumpărat o alta cu 43 de milioane de dolari

Jon Bon Jovi a vândut o vilă pentru 20 de milioane de dolari și a cumpărat o alta cu 43 de milioane de dolari
scris 8 aug 2020

Muzicianul american Jon Bon Jovi a vândut o proprietate din Palm Beach pentru aproximativ 20 de milioane de dolari, iar în aceeași zi a cumpărat cu 43 de milioane de dolari o proprietate aflată la câțiva kilometri distanță, potrivit The Real Deal.

În 2018, el a cumpărat vila din Florida, cu suprafață de peste 1.500 de metri pătrați, pentru 10 milioane de dolari și a scos-o la vânzare în luna mai a acestui an, pentru 22,9 milioane de dolari, scrie News.ro.

Prețul obținut este de 19,84 de milioane de dolari.

Casa a fost construită de Shapiro Pertnoy Company, iar interiorul a fost amenajat de Caroline Rafferty.

Cea mai nouă achiziție a lui Bon Jovi este mult mai spațioasă - cu peste 3.100 de metri pătrați -, aflată la câțiva kilometri de proprietatea vândută, pe plajă.

CONFIRMARE Conglomeratul Fosun, unul dintre cei mai mari investitori chinezi, condus de \ CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Conglomeratul Fosun, unul dintre cei mai mari investitori chinezi, condus de "Warren Buffett al Chinei", intră pe piața imobiliară românească prin achiziția Floreasca Park

Aceasta a fost scoasă la vânzare în luna ianuarie, pentru 44,9 milioane de dolari. Casa are șapte dormitoare și tot atâtea băi, iar pe proprietate se află și o casă secundară, cu bar deschis, piscină și o terasă.

Proiectată de Thomas Kirchhoff, casa a fost amenajată de David Kleinberg.

Jon Bon Jovi este cunoscut drept un „colecționar de case”. El mai deține un apartament cu patru dormitoare în West Village din New York, pentru care a plătit aproximativ 17 milioane de dolari în 2017, și o vilă în East Hampton, pe care a cumpărat-o în 2004 pentru 7,6 milioane de dolari.

Conacul lui în stil francez localizat în Middletown (New Jersey), cunoscut sub numele Hight Point Estate și proiectat de celebrul arhitect Robert A.M. Stern, a fost scos la vânzare în 2017 și încă își caută cumpărător. Prețul, care nu a fost dezvăluit, este, aparent, 20 de milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
jon bon jovi
vila
palm beach