Kärcher construiește o clădire de birouri și depozit în Pipera

Kärcher construiește o clădire de birouri și depozit în Pipera

Amplasamentul viitorului sediu Kärcher România

Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 5 mai 2021

Compania cu capital german Kärcher România, furnizor de echipamente de curățare, investește peste 8 milioane de euro în construcția unui sediu și depozit lângă dealerul auto Porsche București Nord din zona Pipera, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Kärcher deține un teren circa 8.700 de metri pătrați amplasat între Porsche București Nord și un teren cumpărat de omul de afaceri Dragoș Bîlteanu, care va construi pe el un ansamblu rezidențial cu 1.600 de apartamente.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Compania a început să construiască aici o clădire multifuncțională cu patru etaje și o suprafață construită desfășurată de circa 8.000 de metri pătrați, care va găzui sediul companiei și va avea rol de hub pentru organizație, incluzând un show-room, centru de service, depozit și academie de training, potrivit informațiilor transmise către Profit.ro de reprezentanții Kärcher România.

Investiția în construcția imobilului se ridică la 8 milioane de euro, sumă care nu include și valoarea terenului cumpărat de companie în trecut. Dezvoltarea noului sediu ar trebui definitivată în iarna acestui an.

EXCLUSIV Grupul BIC, cel mai mare producător de pixuri din lume, vrea să își facă centru de distribuție regională în România. Discuții inclusiv cu milionarii francezi Faure și Machet, proprietarii FM Logistic CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul BIC, cel mai mare producător de pixuri din lume, vrea să își facă centru de distribuție regională în România. Discuții inclusiv cu milionarii francezi Faure și Machet, proprietarii FM Logistic

Sediul actual al companiei este într-o clădire de birouri din zona Străulești, lângă hotelul Phoenicia Express.

Business-ul furnizorului de echipamente de curățenie a crescut anul trecut cu 17% și a ajuns la 23 de milioane de euro. Pentru 2021, compania și-a propus o creștere de peste 10% a afacerilor, susținută în principal de vânzările de echipamente profesionale.

Pe lângă activitatea de distribuție, Kärcher produce în România aspiratoare, la Curtea de Argeș. Vânzările grupului au crescut, anul trecut, cu 5,6%, la 2,72 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
kärcher
birouri
sediu