KRUK România se mută în birourile din Timpuri Noi Square

KRUK România se mută în birourile din Timpuri Noi Square
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2017

Vastint România a anunțat încheierea unui nou contract de închiriere în Timpuri Noi Square din București. KRUK România, companie specializată în managementul creanțelor, va ocupa 4.000 metri pătrați de spații de birouri, aici urmând a fi sediul central din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Suntem bucuroși să primim echipa KRUK în ansamblul nostru de birouri. Facilitățile din apropiere și timpul cât mai scurt petrecut pe drumul până la serviciu sunt foarte importante pentru noi toți. Timpuri Noi Square este deservit de toate mijloacele de transport public. Liniile de metrou M1 și M3 sunt la o distanță de doar câțiva pași de clădirile de birouri și ajung direct la majoritatea marilor cartiere rezidențiale. Un angajat fericit este mai productiv”, a declarat Antoniu Panait, Director General al Vastint România.

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 m2 spații de birouri și spații comerciale, plus 50.000 m2 de spații rezidențiale. Este cel mai mare proiect mixt din România de astăzi.

PSD vrea stoparea privatizărilor timp de 5 ani, naționalizarea acțiunilor și activelor la companii privatizate fraudulos, dar și a unor titluri la Fondul Proprietatea CITEȘTE ȘI PSD vrea stoparea privatizărilor timp de 5 ani, naționalizarea acțiunilor și activelor la companii privatizate fraudulos, dar și a unor titluri la Fondul Proprietatea

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 metri pătrați spațiu de birouri și spațiu comercial, plus 50.000 metri pătrați de spațiu rezidențial.  Primele două imobile vor avea zece etaje și o suprafață închiriabilă de 12.300 de metri pătrați, respectiv 17.300 metri pătrați, iar clădirea a treia va avea șapte nivele și o suprafață de 20.000 metri pătrați.  Proiectul este dezvoltat pe terenul de 54.000 de metri pătrați al fostei fabrici Timpuri Noi.

Vastint Holding este societatea holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA și administrează proprietăți dezvoltate în Olanda, Polonia, România, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
kruk romania
timpuri noi square