La ce stratageme apelează dezvoltatorii de locuințe pentru clienți: Apă plată pe viață, piscină cadou și excursii de 5 stele

La ce stratageme apelează dezvoltatorii de locuințe pentru clienți: Apă plată pe viață, piscină cadou și excursii de 5 stele
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2017

Apă plată pe viață, excursii de 5 stele în Malta sau piscină cadou sunt promoții prin care dezvoltatorii de locuințe speră să îi convingă pe potențialii cumpărători la Târgul Imobiliar Național, programat să înceapă la finalul acestei săptămâni în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
20 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Valetta Residence oferă o excursie de 5 stele pentru două persoane în orașul Valetta, capitala Maltei, iar Flamingo Park Corbeanca oferă o piscină cadou pentru cei care se mută într-o locuință a complexului impreună cu 4 prieteni.

Alți expozanți din târg, precum North One by Heritage Estates, au decis să ofere ca discount valoarea TVA ofertele acestora rezultând într-un discount între 5 și 19%.  

15.000 euro reducere la casele din Shine Residence Corbeanca vor avea primii cumpărători ai acestui ansamblu și 7% la GVI Town dacă aleg parterul sau ultimul etaj. Locurile de parcare și/sau boxele incluse în preț sunt oferte valabile pentru 20% dintre expozanții târgului, iar cumpărătorii Joya Residence primesc cadou vouchere de 2.000 de euro de la Mobexpert.

Topul chiriilor pentru birouri în București. Unde sunt cele mai ieftine spații CITEȘTE ȘI Topul chiriilor pentru birouri în București. Unde sunt cele mai ieftine spații

Organizatorii au lansat și o ofertă comună tuturor celor care își cumpără o locuință, oferindu-le de la fiecare dezvoltator în parte un filtru de apă, pentru a fi montat în locuință.

Ca variație de prețuri, dacă o garsonieră în Pantelimon costă 19.000 de euro + TVA, un apartament cu 4 camere în  zone precum Dorobanți sau Kisselef depășește 700.000 de euro + TVA.

Cea mai scumpă casă prezentată la tIMon este o locuință cu 5 dormitoare și 840 metri pătrați, în valoare de 3 milioane de euro, în Dubai. 

viewscnt
Afla mai multe despre
timon
targ imobiliar
oferte case
pret garsoniera