Majorare de capital de 30 mil. euro la o firmă din Constanța deținută de omul de afaceri George Secărea

Majorare de capital de 30 mil. euro la o firmă din Constanța deținută de omul de afaceri George Secărea
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 ian 2016

Omul de afaceri  George Secărea din Constanța, cu afaceri în turism și imobiliare, majorează cu 133,7 milioane de lei (peste 30  de milioane de euro) capitalul firmei Q Seg West, cu activități în domeniul imobiliar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

AGA a hotărât la la finalul anului trecut creșterea capitalului social prin emisiunea a 136,456 milioane de acțiuni cu o valoare nominală de 0,98 lei fiecare, în schimbul aporturilor în numerar în cuantum de 133,7 milioane de lei.

”Se stabilește ca modalitate de efectuare a emisiunii de noi acțiuni nominative subscrierea în virtutea dreptului de preempțiune al acționarilor existenți la data de referință a adunării generale, astfel: noile acțiuni astfel emise sunt oferite spre subscriere, în virtutea dreptului de preempțiune, acționarilor existenți la data de 30.11.2015”, se menționează în hotărâre.

Secărea deține 85,94% din firmă, care mai are acționari firmele Universal Concept Invest SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Relax Rent Invest SRL, Alistar Rent SRL, Glob & Rental Activities SRL, Worldwide Rent SRL și Ideal Rent Invest SRL, toate din Constanța și cu participări de câte 1%. Firma are și asociați tip listă, cu o participație de 7,06%.

Omul de afaceri Ioan Aschilean din Cluj a dezvoltat un bloc de locuințe în Băneasa, un penthouse costă aproape 2.000 euro/mp util CITEȘTE ȘI Omul de afaceri Ioan Aschilean din Cluj a dezvoltat un bloc de locuințe în Băneasa, un penthouse costă aproape 2.000 euro/mp util

Potrivit presei locale, George Secărea vrea să contruiască în Constanța, în zona Faleză Nord două imobile de locuințe. Acesta deține două loturi de teren în zonă, unde vrea să construiască blocuri de 6 etaje fiecare, cu spații comerciale amenajate la parter.

Datele Primăriei Constanța arată că Secărea deține  un teren de aproape 5.000 de metri pătrați pe strada Belvedere nr. 8-10. Omul de faceri intenționa în 2006 să construiască un imobil cu un etaj și trei blocuri de locuințe colective cu 5 etaje.

Secărea declara în vara anului trecut în presa locală că are PUZ pentru acest proiect încă din 2006. El a solicitat anul trecut modificarea PUZ-ului, în sensul adăugării unui etaj fiecărei construcții.

Proiectul a fost contestat de locuitorii din zonă, care au reclamat că prin construcția celor două blocuri vor fi distruse spațiile verzi.

Secărea mai construiește un proiect rezindențial și pe malul Lacului Siutghiol din Constanța. În acest caz, omul de afaceri are autorizație pentru un imobil cu funcțiunea de vilă turistică, unde vor fi amenajate 22 de apartamente.

George Secărea este printre cei mai importanți oameni de afaceri din Constanța, unde deține mai multe firme, în special în turism și imobiliare, în unele fiind asociat cu fostul primar al Constanței Radu Mazăre și cu președintele Consiliului Județean Nicușor Constantinescu. Secărea este, printre altele, proprietarul hotelului Florida, al complexului Melody din Mamaia și al hotelului Sunquest din Venus.

viewscnt
Afla mai multe despre
capital
majorare
secarea
constanta