MVGM va achiziționa divizia de property management a JLL în Europa continentală

MVGM va achiziționa divizia de property management a JLL în Europa continentală
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iul 2019

Compania olandeză MVGM și firma de servicii profesionale imobiliare JLL au ajuns la un acord prin care MVGM va prelua divizia JLL de property management din Europa Continentală, inclusiv echipele specializate în managementul centrelor comerciale, creând astfel un jucător cu prezență în întreaga Europă. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prin această tranzacție, MVGM intră în top 5 cei mai importanți jucători pe piața de propery management la nivel european (numărul 1 în Olanda și unul dintre liderii din Germania). Totodată, facilitează accesul MVGM, prin intermediul a 540 de angajați, la alte opt țări din Europa, respectiv Spania, Portugalia, Belgia, Luxemburg, Polonia, Cehia, România și Slovacia și va permite extinderea activității din Olanda și Germania.

ULTIMA ORĂ GALERIE FOTO Noua conducere a BNR, votată în unanimitate de comisiile reunite din Parlament CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ GALERIE FOTO Noua conducere a BNR, votată în unanimitate de comisiile reunite din Parlament

Portofoliul MVGM din Olanda și Germania, în suprafață de 6,4 milioane de metri pătrați, va crește cu peste 12 milioane de metri pătrați.

MVGM a crescut rapid în ultimii cinci ani prin intermediul mai multor achiziții. Cele mai importante achizitii realizate cu succes au fost PropertyFirst din Germania în 2019, fuziunea cu Verwey în 2018 și achiziția companiei Actys în 2016. 

MVGM activează în domeniul imobiliar, cu focus pe sectorul de property management, având aproximativ 900 de angajați în peste 20 de zone diferite din Olanda. În ultimii cinci ani, a crescut rapid prin intermediul achizițiilor, ținta fiind de a deveni lider pe piața europeană de property management. De la începutul anului 2019, MVGM este prezentă în Germania, în urma preluării  companiei PropertyFirst, cu 80 de angajați care lucrează în opt birouri. 

Cu un portofoliu care include 90.000 de proprietăți rezidențiale, 9.000 de tranzacții de închiriere rezidențiale, 70.000 de apartamente cu 3.200 de asociații de proprietari și cu o suprafață de 1,5 milioane de metri de spații de birouri și comerciale și 1,5 milioane de metri pătrați de spații de retail aflate în administrare, MVGM este cel mai mare manager de proprietăți din Olanda. În Germania, PropertyFirst administrează 3,4 milioane de metri pătrați de imobile comerciale, mai mult de 15.000 de locuri de parcare, 1.000 de case și mai mult de 50 de asociații de proprietari. MVGM lucrează pentru investitori naționali și internaționali, bănci și finanțatori, asociații de locuințe, antreprenori, companii de asigurări, guverne și agenții guvernamentale.

viewscnt
Afla mai multe despre
jll
mvgm