Nusco Imobiliara a obținut autorizația fazei a doua a ansamblului Nusco City, investiție de peste 130 milioane euro

Nusco Imobiliara a obținut autorizația fazei a doua a ansamblului Nusco City, investiție de peste 130 milioane euro

Michele Nusco, CEO Nusco Imobiliara

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2023

Dezvoltatorul Nusco Imobiliara, controlat de familia italiană Nusco, a primit autorizația de construire pentru faza a doua a proiectului Nusco City, situat în zona de nord a Bucureștiului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

De ce este necesară educatia financiară și care sunt greșelile pe care le fac oamenii fără o educație financiară, Cum compar diversele opțiuni de investiție financiară, Cum decidem care este investiția care ni se potrivește, Când fac exit și cum marchez profitul, De când începe educația financiară, ce și cum îi putem învăța pe copii sunt întrebări la care se va răspunde la Maratonul de Educație Financiară - ediția a III-a, programat să fie organizat de PROFIT NEWS TV pe 12 octombrie.

Faza a doua a ansamblului va cuprinde 840 de unități, iar compania estimează o investiție de peste 130 milioane euro. Prima fază a Nusco City a livrat 622 de noi locuințe.

Universitatea Carol Davila cumpără o clădire din București CITEȘTE ȘI Universitatea Carol Davila cumpără o clădire din București

Nusco City a fost lansat în iarna anului 2020 și a livrat prima fază în Q2 2023. Faza a doua își începe construcția în Q3 2023, cu primele 340 de unități și estimează un termen de livrare în Q3 2025. Constructorul proiectului Nusco City este compania Pedro Construct.

Portofoliul Nusco Imobiliara numără proiecte, precum Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1; Nusco City Faza 2 – lansată și în dezvoltare; Nusco City Faza 3 - pregătită pentru lansare; și în plină dezvoltare a celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei -  Nusco Homes. Nusco Imobiliara a depășit borna de 1.300 de apartamente dezvoltate, iar anul acesta are în dezvoltare alte 312 apartamente și 121 de vile.

Familia Nusco a intrat pe piața românească în anii `90 prin achiziția fostei fabrici de prelucrare a lemnului din Pipera, pe care a transformat-o în producătorul de uși și ferestre Pinum. Nusco Imobiliara este divizia imobiliară a grupului italian.

viewscnt
Afla mai multe despre
nusco imobiliara
nusco city