One United Properties obține autorizația de construire pentru proiectul mixt One Verdi Park

One United Properties obține autorizația de construire pentru proiectul mixt One Verdi Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2019

Compania One United Properties a primit autorizația de construire pentru proiectul multifuncțional One Verdi Park, pe care îl va dezvolta pe Bd.-ul Barbu Văcărescu, București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Proiectul este unul mixt, iar construcția prevede două turnuri, unul de birouri și unul rezidențial, de 75 metri înălțime.

Cele două turnuri vor fi conectate de un spațiu comercial de 2.200 metri pătrați, la parter. Pentru acest proiect, dezvoltatorul dă startul în această toamnă lucrărilor de construcție, livrarea fiind estimată pentru trimestrul patru 2021.  

EXCLUSIV FOTO One United a vândut un penthouse cu prețul record de 6,8 milioane euro. Apartament cu piscină în living CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO One United a vândut un penthouse cu prețul record de 6,8 milioane euro. Apartament cu piscină în living

Turnul de birouri va avea 21.000 mp GLA și P+17, în vreme ce turnul rezidențial va fi format din 134 de apartamente și va avea P+20. Proiectul prevede și o zonă de spații comerciale, spații de alimentație publică, circulații comune și spații tehnice la parter.

One United Properties, înființat în 2007, este principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București. Compania  domină nișa apartamentelor de lux. În ultimii doi ani, a vândut câte 150 apartamente de lux pe an. În august 2018, fondatorii companiei au dezvoltat divizia Neo, din care 30% este deținută de Octavian Avrămoiu și Cătălin Scripcaru, specializată pe dezvoltarea de proiecte rezidențiale de lux de tip boutique, pe terenuri de 2.000 – 3.000 de metri pătrați.

În toamna anului trecut, One United a cumpărat de la Immofinanz terenul fostei fabrici Ventilatorul din București. Aici, investitorul va dezvolta un complex mixt cu locuințe și clădiri de birouri. One Cotroceni Park, cum este denumit proiectul, va avea în componență aproximativ 700 de apartamente a căror construcție va începe la începutul anului 2021 și se va realiza în etape.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
one verdi park