Opus Land a vândut în primele nouă luni cu 35% mai multe locuințe în Cosmopolis, trei sferturi sunt încă în construcție

Opus Land a vândut în primele nouă luni cu 35% mai multe locuințe în Cosmopolis, trei sferturi sunt încă în construcție
Cristina Cuncea
Cristina Cuncea
scris 6 oct 2015

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land a vândut, în primele nouă luni ale acestui an, 380 de locuințe în complexul Cosmopolis din zona de nord-est a Bucureștiului, cu 35% mai multe unități comparativ cu perioada similară a anului trecut, aproximativ trei sferturi dintre locuințe fiind cumpărate înainte de finalizare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând cu 2007, când a fost lansat proiectul, în cadrul complexului au fost vândute circa 1.880 de locuințe.

”Cererea pentru locuințe noi a crescut semnificativ în acest an, cumpărătorii fiind dispuși să cumpere și locuințe care se vor finaliza într-un interval de până la 6-9 luni dacă dezvoltatorul și proiectul rezidențial beneficiază de un renume. În cadrul Cosmopolis există un stoc foarte redus de locuințe finalizate și nevândute și avem în portofoliu și alte proiecte rezidențiale în care sunt vândute locuințe cu până la nouă luni înainte de finalizare”, a declarat, într-un comunicat, Gabriel Voicu, director new homes division în cadrul Coldwell Banker Affiliates of România, agentul exclusiv al Cosmopolis.

Interesul crescut din partea cumpărătorilor față de Cosmpolis poate fi explicat prin dezvoltarea continuă a proiectului. În acest an vor fi finalizate peste 400 de apartamente și vile în urma unor investiții de 18 milioane de euro.

Cosmopolis este unul din cele mari proiecte rezidențiale din România, cu peste 1.900 de locuințe finalizate, comunitatea din cadrul proiectului numărând aproximativ 3.500 de locuitori.  Complexul este amplasat în zona de nord-est a Bucureștiului, în apropiere de Șoseaua de Centură, între podurile din Pipera-Tunari și Andronache-Ștefăneștii de Jos.

Până în prezent, investițiile în cadrul Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 260 de milioane de euro, în construcția de locuințe, infrastructura, spații comerciale și spatii verzi.

Prețurile de vânzare ale locuințelor din Cosmopolis pornesc de la 29.000 de euro + 5% TVA pentru un studio cu o suprafață construită de 49 de metri pătrați, de la 48.500 de euro + 5% TVA pentru un apartament cu două camere, având o suprafață construită de 67 de metri pătrați, în timp ce un apartament cu trei camere, cu o suprafață construită de 82 de metri pătrați, are un preț de 54.900 de euro + 5% TVA. În cadrul Cosmopolis sunt disponibile la vânzare și vile, cu suprafațe care pornesc de la 94 de metri pătrați construiți și prețuri de la 76.000 de euro + 5% TVA.

viewscnt
Afla mai multe despre
cosmopolis
locuinte
coldwell