P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții pentru aproape 60.000 metri pătrați în prima jumătate a anului 2020

P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții pentru aproape 60.000 metri pătrați în prima jumătate a anului 2020
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2020

P3 Logistic Parks anunță că a încheiat în prima jumătate a anului 2020 tranzacții pentru 58.637 metri pătrați de spații logistice și birouri cu clienți precum Gebrüder Weiss România, Interbrands Marketing & Distribution, Logwin sau Just Master Activities.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Din totalul tranzacțiilor, 52% din suprafață (30.466 m2) reprezintă contracte noi pe termen lung, 38% sunt prelungiri ale contractelor deja existente (22.420 m2), iar restul de 10% (peste 5.700 m2) sunt contracte pe termen scurt.

ONAC a reluat procedura privind achiziționarea de dispozitive conectate la internet. Instituția vrea să cumpere prin negociere directă peste 167.000 de tablete, iar ofertele se depun până vineri CITEȘTE ȘI ONAC a reluat procedura privind achiziționarea de dispozitive conectate la internet. Instituția vrea să cumpere prin negociere directă peste 167.000 de tablete, iar ofertele se depun până vineri

Două dintre parteneriatele cu clienți existenți s-au consolidat, astfel încât Gebrüder Weiss România a prelungit, la începutul acestui an, contractul de închiriere pentru cei 22.420 de metri pătrați de spații logistice și de birouri. Cu o experiență de 25 de ani pe piața locală și o infrastructură de 9 hub-uri logistice, Gebrüder Weiss România oferă clienților săi soluții logistice inteligente și servicii de distribuție flexibile precum transport rutier, feroviar, aerian și maritim. De asemenea, Interbrands Marketing & Distribution, una dintre cele mai proeminente companii de distribuție și marketing de bunuri de larg consum din România și client al parcului înca din anul 2006, a optat pentru relocarea într-un spațiu mai mare, extinzându-și astfel suprafața totală închiriată la 24.830 de metri pătrați de spații logistice și de birouri.  

Portofoliului de chiriași ai parcului P3 Bucharest A1 li s-au alăturat, în prima jumătate a anului curent,  companiile Logwin – furnizor specializat de servicii de logistică și transport pentru industria lifestyle, în special retail si fashion, care a închiriat un spațiu de 2.350 de metri pătrați, folosit pentru consolidare și operare articole de îmbrăcăminte și accesorii și Just Master Activities – companie de import și distribuție cu o prezență solidă în piața FMCG din România, distribuitor de produse cosmetice de larg consum, cu o suprafață totală de 3.200 metri pătrați închiriați. 

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice.

viewscnt
Afla mai multe despre
p3 logistic parks
tranzactii