Dezvoltatorul de parcuri industriale CTP va finaliza la sfârșitul acestui an centrul de distribuție IKEA lângă București

Dezvoltatorul de parcuri industriale CTP va finaliza la sfârșitul acestui an centrul de distribuție IKEA lângă București
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2020

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din România și din Europa Centrală și de Est, a anunțat luni că a fost desemnat partenerul dezvoltator al joint venture-ului unic dintre IB Cargo și Maersk, care urmează să opereze centrul de distribuție IKEA Supply AG, în clădirea din incinta ctPark Bucharest West.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și din Europa Centrală și de Est, a fost desemnat partenerul dezvoltator al joint venture-ului unic dintre IB Cargo și Maersk, care urmează să opereze DC-ul IKEA Supply AG, în cea mai mare clădire din România, situată în incinta ctPark Bucharest West", a anunțat dezvoltatorul.

VIDEO Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Gavrilă, Crosspoint: Pandemia a deblocat multe tranzacții cu terenuri. Vedem o ușoară tendință de dezurbanizare CITEȘTE ȘI VIDEO Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Gavrilă, Crosspoint: Pandemia a deblocat multe tranzacții cu terenuri. Vedem o ușoară tendință de dezurbanizare

CTP România, lider de piață în domeniul dezvoltărilor industriale, cu o suprafață totală construită de peste 1.250.000 mp, este dezvoltatorul ales să realizeze una dintre cele mai mari tranzacții încheiate la sfârșitul anului trecut în România: un depozit de top, de 75.000 mp, în cel mare parc logistic din țară, ctPark Bucharest West.

Operațiunea face parte dintr-un proces lung și complex, care a durat aproape un an până la definitivare, iar aczm se conturează într-un proiect care va fi pe deplin funcțional până la mijlocul anului viitor. Clădirea, deja ridicată, urmează să fie finalizată de către CTP până la sfârșitul acestui an, în timp ce setarea cadrului pentru desfășurarea operațiunilor de către IB Cargo și Maersk va mai dura câteva luni.

Centrul de distribuție ocupă aproximativ două treimi din cea mai mare clădire de logistică din România din cadrul ctPark Bucharest West: 75.000 mp din 140.000 mp.

"Ne bucurăm să facem parte din acest proiect mult dorit și de către alți jucători din industria noastră. Avem un produs excelent, iar clienții noștri, IB Cargo, Maersk și, de asemenea, IKEA Supply AG, companie multinațională cu standarde foarte ridicate, ne confirmă acest lucru prin alegerea făcută", spune Ana Dumitrache, country manager CTP.

CTPark Bucharest West se află pe Autostrada A1, la km 23, iar suprafața totală a parcului este de 241,2 hectare.

Au fost finalizați 56.000 mp și alți 160.000 mp vor fi gata la sfârșitul acestui an.

CTP este un dezvoltator și administrator european de proprietăți comerciale care oferă servicii complete în sectorul imobiliar. Compania este specializată în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est.

CTP deține ctPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 5,8 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 96 de puncte strategice aflate în șapte țări. Pe lângă țara de origine, Cehia, CTP mai este prezent în Slovacia, Ungaria, Serbia, România și Polonia, iar, recent, compania a început să desfășoare operațiuni și în Bulgaria.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 1.250.000 mp suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
ikea