Prima clădire din ansamblul Oregon Park dezvoltat de Portland Trust, închiriată integral cu 6 luni înainte de livrare

Prima clădire din ansamblul Oregon Park dezvoltat de Portland Trust, închiriată integral cu 6 luni înainte de livrare
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2016

Prima clădire din noul ansamblu de birouri Oregon Park, dezvoltat de Portland Trust, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, a fost închiriată integral. Spațiile de birouri au fost ocupate în totalitate de compania americană Oracle. Zona dedicată food-retail-ului a fost de asemenea închiriată 100%, cel mai recent chiriaș fiind compania de event catering Flavours, cu brandul Stradale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Flavours este unul dintre jucătorii importanți în domeniul cateringului de eveniment și al operării de restaurante. În Oregon Park, Flavours va deschide cel de-al patrulea restaurant Stradale.

Printre cei care au închiriat spații în zona de retail se numără și Lagardere Travel Retail, operatorul conceptului 1 Minute.  Prezent în principalele centre de afaceri medii și mari din București, 1 Minute este un brand internațional de fresh snacking & convenience.

Din punct de vedere tehnic, 95% din structura clădirii A este finalizată, lucrările la interior și fațadă progresând în paralel. Clădirea are un regim de înălțime de două subsoluri, parter și 6 etaje și dispune de o suprafață închiriabilă de 20.104 metri pătrați.

Termenul de finalizare este iunie 2016. În paralel, dezvoltarea Clădirii B continuă conform planificării, spațiul închiriabil fiind de 24.619 metri pătrați. Lucrările la Clădirea C vor începe în cursul acestui an. Cele trei construcții din complexul Oregon Park vor ocupa o suprafață de 69.342 de metri pătrați.

Dezvoltatorii vor livra în acest an de cinci ori mai multe spații de birouri decât anul trecut CITEȘTE ȘI Dezvoltatorii vor livra în acest an de cinci ori mai multe spații de birouri decât anul trecut

"Chiriașii vor beneficia de un mediu de lucru mai confortabil, dar și de reduceri semnificative, de până la 40%, ale costurilor finale plătite pentru energia consumată pentru încălzire și răcire", a declarat Florin Furdui, country manager Portland Trust.

Oregon Park este al șaselea proiect de birouri dezvoltat de Portland Trust în România, după Opera Center I și II, Bucharest Business Park, Floreasca 169A și Floreasca Park. Cu cei aproximativ 70.000 mp de spații noi de birouri, Oregon Park reprezintă 21% din totalul de 330.000 metri pătrați construiți și închiriați de Portland Trust în România, începând cu anul 1999.

Portland Trust este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est. Firma a fost înființată în anul 1997 de către britanicul Robert Neale, care deține funcția de director general în cadrul companiei. În 1999, o parte din Portland Trust a fost preluată de grupul American Apollo Real Estate Advisors, acum ARES Management, pentru a se putea extinde și a investi în proiecte mai ample. În România, compania a pus accent pe dezvoltarea unor clădiri de birouri la cele mai înalte standarde și a unui spațiu industrial. Portland Trust are birouri în Praga și București și a construit până în prezent peste 550.000 de metri pătrați de spații închiriabile.

viewscnt
Afla mai multe despre
oregon
portland
oracle