Prima Development Group își consolidează prezența în București și anunță - "Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale orașului.”

Prima Development Group își consolidează prezența în București și anunță - "Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale orașului.”
scris 17 feb 2021

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, anunță pentru anul 2021 finalizarea a 640 de apartamente în București și Oradea, precum și consolidarea extinderii pe piața imobiliară din Capitală cu proiecte noi care vor însuma peste 2.500 de apartamente.

Compania are în prezent 10 proiecte în derulare. În București, Prima Development Group semnează în acest moment două ansambluri rezidențiale, iar din strategia grupului pentru 2021 face parte continuarea extinderii în Capitală. 

FOTO-SPION Primele imagini de la teste cu noul crossover Dacia CITEȘTE ȘI FOTO-SPION Primele imagini de la teste cu noul crossover Dacia

"Anul acesta, consolidarea extinderii proiectelor rezidențiale în București face parte din strategia de business a grupului. Ne propunem să livrăm în fiecare an câte 500 de apartamente și astfel să ne sporim portofoliul de proiecte rezidențiale durabile. Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale orașului, iar la finalul acestui an și începutul anului viitor vom demara încă trei proiecte importante în București, ce vor însuma peste 2.500 de apartamente”, a decarat Andrei Moanță, CEO Prima Development Group. 

Dezvoltatorul a intrat pe piața imobiliară din București în 2017 odată cu demararea proiectului Boemia Apartments. al doilea proiect din București semnat de Prima Development Group și care va fi livrat anul acesta este Core Timpuri Noi.

Compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima development group
apartamente
spatii comerciale