Pullman Bucharest are un nou director general

Pullman Bucharest are un nou director general

Patrick Carabin, director general Pullman Bucharest

Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 7 iun 2016

Cu o experiență de leadership de 30 de ani, acumulată în 12 țări, belgianul Patrick Carabin a preluat conducerea executivă a hotelului Pullman Bucharest, parte a grupului AccorHotels. Funcția a fost deținută anterior de austriacul Markus Koller care în prezent conduce hotelul Novotel Zurich City West.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi numit manager general al hotelului din București, Patrick Carabin a petrecut 8 ani în Polonia, timp în care a condus două hoteluri de 5 stele din lanțul Sofitel: Sofitel Warsaw Victoria și Sofitel Grand Sopot. 

“Pullman Bucharest este un punct de referință pe piața hotelieră din București, întrucât duce mai departe o tradiție de peste 22 de ani în domeniul ospitalității (...) Pe lângă consolidarea poziției pe piața călătoriilor de afaceri, care încă reprezintă mai mult de 75% din activitatea noastră, am inițiat parteneriate cu agenții de turism și atracții locale, cu scopul de a ne dezvolta mai departe și pe segmentul turistic. Anticipăm o creștere de 30% a acestui segment în anul 2016”, a declarat Patrick Carabin, director general al Pullman Bucharest.

Cordia Romania, dezvoltatorul Gold Plaza din Baia Mare, are un nou director și anunță reluarea investițiilor CITEȘTE ȘI Cordia Romania, dezvoltatorul Gold Plaza din Baia Mare, are un nou director și anunță reluarea investițiilor

Pullman Bucharest este un hotel de 4 stele, care aparține grupului AccorHotels și este administrat de Orbis Hotel Group, partenerul strategic al AccorHotels în Europa Centrală și de Est. Hotelul are 203 camere cu priveliști asupra parculului Herastrau și asupra orașului. De asemenea, Pullman Bucharest oferă 15 apartamente.

La nivel global, lanțul Accor este prezent în 92 de țări, cu peste 3.500 de hoteluri și 160.000 de angajați. Rețeaua Pullman deține mai mult de 80 de hoteluri în Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia-Pacific și America Latină. Obiectivul rețelei este de a ajunge la 150 de hoteluri în întreaga lume, în perioada  2015-2020. 

viewscnt
Afla mai multe despre
pullman bucharest
accorhotels
patrick carabin