RE/MAX își extinde rețeaua locală cu un nou birou în București

RE/MAX își extinde rețeaua locală cu un nou birou în București
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 4 mai 2016

Rețeaua de agenții imobiliare în franciză RE/MAX deschide un nou birou în București, ajungând la 19 agenții în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, RE/MAX își continuă planurile de expansiune din acest an, punând accent pe București, principalul pol de dezvoltare imobiliară al țării, unde sunt vizate 25 de francize în următorii 10 ani.

În planurile companiei din acest caz sunt incluse și orașe precum Cluj-Napoca, Iași, Constanța sau Timișoara, pentru cel din urmă pregătindu-se noi parteneriate.

Franciza recent deschisă la București este cea de-a treia din Capitală. În noua agenție, care reprezintă un startup în portofoliul companiei, ar urma să lucreze cel puțin 15 agenți.

Investiția în noua afacere s-a realizat gradual și a ajuns până la 20.000 euro, antreprenorii sau agențiile imobiliare independente având posibilitatea de a achiziționa o franciză cu un cost  cuprins între 5.900 și 9.900 de euro. Prin afilierea la rețea, fiecare agenție are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 120 de agenți în cele 19 birouri.

La nivel global, RE/MAX, înființată în 1973 în Denver, are, în prezent, peste 100.000 de agenți afiliați în birouri aflate în circa 100 de țări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de țări, cu peste 1.600 birouri și 15.000 de agenți.

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
agenti imobiliari
franciza
bucuresti