Regatta a intermediat în anul 2023 tranzacții în valoare totală de 35 milioane euro, în creștere cu 15% față de anul precedent

Regatta a intermediat în anul 2023 tranzacții în valoare totală de 35 milioane euro, în creștere cu 15% față de anul precedent
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 feb 2024

Grupul Regatta Imobiliare a încheiat anul trecut tranzacții însemnate, atât în sectorul rezidențial, cât și în cel comercial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Regatta a finalizat la începutul anului vânzarea clădirii din Str. Clemenceau nr. 8-10, către grupul One United Properties, tranzacție inițiată la finalul anului 2022, o tranzacție a carei valoare s-a ridicat la 13.5 mil. euro. Pe lângă aceasta, pe segmentul rezidențial s-au evidențiat vânzarea unei vile de patrimoniu în zona Primăverii, la prețul de 1.5 mil. euro și unui alt imobil în zona ultracentrală, la prețul de 1.3mil. eur. dovedind încă odată că proprietățile aflate în locații de prestigiu își păstrează valoarea. 

Printre imobilele vândute s-au regăsit vile spectaculoase, fie istorice, fie moderne, în cele mai căutate zone din București, cum ar fi Primăverii, Aviatorilor, Dacia, Armenească, 1 Mai, cu valori cuprinse între 200.000€ și 1.5mil. €.

Spațiile de birouri închiriate prin compania noastră au suprafețe cuprinse între 1.000 și 2.000 de metri pătrați, în clădiri sau în vile cu destinație comercială, din Zona de Nord, Charles de Gaulle, Casa Presei Libere, Bvd. Expoziției, Piața Victoriei și zona ultracentrală.

Printre clienți se regăsesc Școala Italiană Internațională București, Reptiland București, un loc în care vizitatorii se pot bucura de ecosisteme miniaturale, Flying Colors București, o școală de limba engleză, firma de mobilier Staer Internațional și firme din sectorul IT.

Tot în sfera comercială, de investiții, s-au încheiat două tranzacții de vânzare ale unor clădiri de birouri și spații comerciale, la yield-uri attractive, amplasate pe Calea Victoriei și în apropiere de Piața Charles de Gaulle.

Printre distinșii clienți cu care am colaborat în anul 2023 se regăsesc o serie de ambasade, pentru care am intermediat închirierea sau cumpărarea sediilor ori a reședințelor diplomaților, în locații speciale.

Pe lângă tranzacțiile din capitală, am intermediat vânzarea unei clădiri de birouri, cu o valoare însemnată, în județul Caraș-Severin.

Prin aceste reușite, Regatta Real Estate și-a întărit poziția de liber al pieței imobiliare autohtone, succesul nostru datorându-se echipei experimentate de agenți imobiliari. Puteți descoperi alte locații extraordinare, ideale pentru căminul sau afacerea dumneavoastră, pe site-ul www.regatta.ro.

Fondatorul Regatta, Eduard-Mircea Uzunov, estimează că locațiile de prestigiu și bijuteriile arhitecturale din orașele mari vor fi întotdeauna vandabile, iar inflația și dobânzile vor scădea, nu suficient cât să repornească piața imobiliară mică și mijlocie, cu avântul de altădată

Regatta  împlinește în acest an 31 de ani de activitate pe piața imobiliară, fiind una dintre cele mai importante și mai longevive companii cu capital integral românesc și unul dintre dintre jucătorii cheie ai industriei de real estate. Experiența și profesionalismul cu care abordăm fiecare tranzacție sunt cartea de vizită care ne-a adus recunoașterea și ne-a propulsat în topul companiilor din în piața imobiliară.

viewscnt
Afla mai multe despre
regatta