Square 7 Properties accelerează dezvoltarea și achiziționează un nou teren

Square 7 Properties accelerează dezvoltarea și achiziționează un nou teren

Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties

scris 20 mai 2022

Square 7 Properties a achiziționat un teren de 30.000 metri pătrați în Mediaș, unde a început procedurile de autorizare pentru un nou proiect de retail. Dezvoltarea va fi realizată în regim de ”single investor”.  

În paralel, grupul Square 7 continuă planul de investiții alături de fondul belgian Mitiska REIM și pregătește în această vară inaugurarea extinderii Shopping Parkului localizat în Slatina, precum și demararea unei noi investiții in Giurgiu.

Ultimii doi ani au favorizat accelerarea dezvoltării parcurilor de retail, o schemă de retail care a ajuns în topul preferinței investitorilor imobiliari.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Aceste creșteri pozitive vor avea un impact direct în dobânda de referință. Care este unul dintre coșmarurile băncilor centrale CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Aceste creșteri pozitive vor avea un impact direct în dobânda de referință. Care este unul dintre coșmarurile băncilor centrale

Square 7 Properties a dezvoltat alături de Mitiska REIM un portofoliu de 26 de parcuri de retail, în suprafață totală de 142.000 mp. În prezent, echipa lucrează la noi proiecte cu o suprafață de 50.000 mp, ce vor fi livrate până la final de 2023.

Compania Square 7 Properties, deținută de omul de afaceri austriac Clemens Petschnikar, este de 15 ani pe piața românească și, împreună cu investitorul belgian Mitiska REIM, administrează un portofoliu de 25 de parcuri comerciale. La ora actuală, compania gestionează un portofoliu de peste 130.000 mp suprafață închiriabilă.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
square 7 properties
teren