Veniturile din chirii ale Immofinanz România depășesc 23 milioane euro

Veniturile din chirii ale Immofinanz România depășesc 23 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2022

Proprietățile locale ale companiei austriace Immofinanz, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din România, au o valoare contabilă de 795,6 milioane de euro și reprezintă 14,8% din portofoliul total.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Portofoliul local de proprietăți active are o valoare de 642 milioane euro și este format din 9 clădiri de birouri (9,4% din totalul portofoliului activ de clădiri de birouri) și cinci proprietăți de retail (18,7% din totalul proprietăților de retail active).

EXCLUSIV Fondul britanic de investiții First Property Group, listat la Londra, a început EXIT-ul din România în favoarea Poloniei: Tranzacție cu britanici intrați pe piața locală după o tatonare de 2 ani. \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fondul britanic de investiții First Property Group, listat la Londra, a început EXIT-ul din România în favoarea Poloniei: Tranzacție cu britanici intrați pe piața locală după o tatonare de 2 ani. "Integrarea în UE v-a adus și dezavantaje!"

Veniturile din chirii în România au atins o valoare de 23,6 milioane de euro în prima jumătate a anului financiar 2022, ceea ce reprezintă aproximativ 16,4% din veniturile totale din chirii ale grupului.

Anul trecut, compania austriacă a semnat cu Banca Comercială Română (BCR) transferul de proprietate asupra clădirii de birouri Bucharest Financial Plaza, cunoscută drept „blocul Bancorex“, din centrul Bucureștiului, pentru aproximativ 36 de milioane de euro

În decembrie 2021, Immofinanz a vândut fostul centru comercial Armonia Arad către fondul de investiții suedez Oresa, cu mai multe companii din România în portofoliu.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
spatii birouri