Veranda investește 2 mil. euro în lărgirea străzii Ziduri Moși din zona Obor, unde se construiește centrul comercial

Veranda investește 2 mil. euro în lărgirea străzii Ziduri Moși din zona Obor, unde se construiește centrul comercial
scris 12 apr 2016

Veranda, centrul comercial dezvoltat de compania Prodplast Imobiliare, va investi 2 milioane de euro în lărgirea străzii Ziduri Moși, cu câte o bandă pe fiecare sens, și modernizarea stației de tramvai 36.

”Construim drumuri noi pentru a oferi celor peste 430.000 de locuitori din zona Obor o experiență modernă de shopping și petrecere a timpului liber. Construim și 1.200 de locuri de parcare, de care vizitatorii zonei comerciale Obor vor beneficia, contribuind astfel la descongestionarea traficului dintr-o zonă supra-aglomerată în prezent. În plus, impactul asupra locuitorilor din apropiere va fi unul redus pe întreaga perioadă a lucrărilor, întrucât circulația de pe strada Ziduri Moși nu va fi întreruptă”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Profit.ro a scris la începutul lunii aprilie că Piața Obor își va reduce suprafața cu 920 metri pătrați pentru lărgirea străzii Ziduri Moși cu încă o bandă de circulație, având în vedere că zona se va aglomera și mai mult după inaugurarea mall-ului Veranda.

Piața Obor își va reduce suprafața cu 920 metri pătrați pentru lărgirea străzii unde se va deschide mallul Veranda CITEȘTE ȘI Piața Obor își va reduce suprafața cu 920 metri pătrați pentru lărgirea străzii unde se va deschide mallul Veranda

Investiția în infrastructura zonei constă în lărgirea șoselei cu aproximativ 500 de metri, îmbunătățirea și mărirea trotuarului pe ambele părți, cu câte 4 metri, și mutarea stației tramvaiului 36, pentru care va fi construit un refugiu care până acum nu exista. De asemenea, planurile implică și investiții în schema de canalizare și mutarea stâlpilor de electricitate.

În vederea lărgirii carosabilului de pe sensul opus centrului comercial Veranda, Piața Obor a contribuit prin cedarea unei suprafețe de teren de 920 metri pătrați, în timp ce investiția de 2 milioane de euro a Veranda include și cedarea unui teren de peste 2.000 de metri. Toate lucrările de îmbunătățire și modernizare a infrastructurii din zona Obor sunt realizate cu sprijinul autorităților locale.

Lucrările vor dura aproximativ 2 luni și vor fi finalizate în ultimul trimestru al anului 2016, atunci când va fi inaugurat și centrul comercial Veranda, construit în prezent în proporție de 60%.

Veranda Obor, situat în str. Ziduri Moși nr. 23, sectorul 2, va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 26.200 metri pătrați, investiția fiind estimată la 60 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
veranda
investiții
infrastructură
obor