VIDEO Ștefan Ferdinand Vayna, CEO MasterBuild: “România crește în ritmul ei, iar noi facem tot ce ne stă în putință să grăbim acest proces”

VIDEO Ștefan Ferdinand Vayna, CEO MasterBuild: “România crește în ritmul ei, iar noi facem tot ce ne stă în putință să grăbim acest proces”
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 mai 2024

A doua parte a emisiunii “Legile Afacerilor” din această săptămână a continuat mini-seria edițiilor speciale aflate deja la cel de-al patrulea episod.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Invitatul special introdus de către Simona Pirtea este fondatorul unui business care, în cei douăzeci de ani de activitate a creat un ecou semnificativ asupra sectorului de construcții în România, și nu numai: Stefan Ferdinand Vayna.

Lider pe zona de Logistică, MasterBuild dezvoltă mai multe parcuri industriale și de retail, având chiriași-ancoră nume semnificative din business-ul românesc. Dezvoltat în Europa Centrală și de Est, Africa și, mai nou, Asia, business-ul specializat pe Project Management, General Contracting și Special Works, Masterbuild este one-stop-shop business, de la pre-bugetare, proiectare, execuție.

Cu un cod de conduită profesională asumat pe site, politică anti-corupție la nivel de relația cu furnizorii și un sistem puternic de valori și principii etice de la care nu se abate, MasterBuild discută despre un portofoliu de clienți mari , printre care și Skanska (pe zona de office).

Derivat din MasterBuild a apărut MasterBuild Energy, diversificând business-ul cu o clinică ultra-modernă maternitate materno-fetală, BLESS.

Vă invităm așadar să urmăriți emisiunea integrală accesând link-ul de mai jos:

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
ștefan ferdinand vayna
masterbuild