Altex angajează director general și director financiar pentru compania de logistică a grupului

Altex angajează director general și director financiar pentru compania de logistică a grupului
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 17 iun 2016

Altex, cel mai mare retailer de electroIT din România, caută director general și director financiar pentru Altex Logistic & Distribution, compania care se ocupă de serviciile de logistică și transport în cadrul grupului. Potrivit eJobs, ultima zi în care se mai pot depune CV-uri este vineri, 17 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru postul de director general, candidatul ideal trebuie să fie absolvent de studii superioare, economice de preferat, să aibă între 5-10 ani experiență în posturi de conducere într-o companie de logistică sau transport, să cunoască legislația în domeniul depozitării și transportului, să aibă abilități de coaching, manageriale și comerciale, să fie entuziast și cu spirit anterprenorial. Cursurile de Supply Chain Management Pro, reprezintă un avantaj, potrivit anunțului postat pe eJobs, portal de recrutare online.

Printre atribuțiile pe care le are directorul financiar al companiei de logistică se numără elaborarea strategiei companiei împreună cu directorul financiar și coordonarea întregii activități de logistică și transport în acord cu această strategie; stabilirea de planuri, bugete și rezultate măsurabile, alocarea de resurse; sporirea eficienței echipei prin recrutarea și dezvoltarea oamenilor în spiritul culturii organizationale a companiei sau monitorizarea și evaluarea angajaților companiei.

De asemenea, retailerul are un post liber și de director financiar. Pentru această poziție, candidatul ideal trebui să fie absolvent de studii superioare economice, să aibă între trei și cinci ani experiență managerială în domeniul financiar, să cunoască Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS), să fie familiarizat cu ERP (cum ar fi Microsoft Dynamic, SAP, Atlantis) sau să cunoască legislația în domeniul financiar-contabil și fiscal. Potrivit anunțului, consituie un avantaj dacă persoana care dorește să ocupe acest post este expert contabil – membru CECCAR sau dacă are certificare de la Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). De asemenea, candidatul ideal trebuie să fie orientat către rezultate, să aibă capacitate de analiză și sinteză, să îi placă munca în echipă sau să fie capabil să ia decizii.

Ostahie, Altex: Ne așteptăm la un plus de 10-15% al vânzărilor în acest an CITEȘTE ȘI Ostahie, Altex: Ne așteptăm la un plus de 10-15% al vânzărilor în acest an

Printre atribuțiile directorului financiar se numără participarea la elaborarea strategiei companiei și coordonarea departamentului financiar, să acționeze ca un consultant de business pe aspectele financiare, să elaboreze bugete și să propună rectificări, atunci când este cazul, să monitorizeze cheltuielile, să facă analize cu privire la potențialul financiar al societății, să organizeze și să urmărească achitaea obligațiilor de plată către instituțiile și autoritățile publice locale și centrale sau să supervizeze întocmirea și transmiterea în termen a raportărilor specifice activităților financiare, precum și a Declarațiilor către Bugetul de Stat, Bugetul de Asigurări Sociale, bugetelor locale.

Altex are 109 de magazine, dintre care 17 Media Galaxy, cu o suprafață de 120.000 de metri pătrați și deservite de 2.642 de salariați.

Recent, proprietarul companiei, omul de afaceri Dan Ostahie, spunea că Altex tintește vânzări cu 10-15% mai mari față de 2015, când au atins 433 milioane de euro.

Retailerul vinde zilnic 20.000 de produse, dintre care 20% prin mediul online.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
compania de logistica
angajari
director general
director financiar