Altex deschide lockere. Când lansează Black Friday

Altex deschide lockere. Când lansează Black Friday

Raul Filip, director achiziții Altex

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 31 oct 2023

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, va consemna în acest an o creștere a afacerilor de 7-10% față de 2022, care vor atinge echivalentul a 1,4 miliarde de euro, a estimat Raul Filip, director de achiziții în cadrul companiei. În 2022, Altex a raportat un business de 6,52 miliarde de lei, în creștere cu 11% față de anul precedent.

"Cea mai relevantă creștere a afacerilor vine din deschiderea de magazine, 10 la număr în acest an. Nu pot să explic această creștere și din prisma inflației, pentru că structura coșului de produse s-a schimbat față de anul 2022", a spus Filip.

Retailerul lansează campania Black Friday în perioada 2 și 22 noiembrie, în trei etape.

El a adăugat că, în viitor, compania va monta lockere în zonele unde nu este prezentă cu magazine.

EXCLUSIV Tranzacție - OTTO Broker integrează portofoliul Sirius Broker, la doi ani după o mișcare similară CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție - OTTO Broker integrează portofoliul Sirius Broker, la doi ani după o mișcare similară

"Prin aceste lockere vom livra anumite produse, pentru că nu toate produsele sunt pretabile pentru acest tip de livrare", a spus reprezentantul companiei.

Altex este unul dintre cei mai mari retaileri locali, cu 130 de magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
afaceri
lockere